(Acnea) Rosacea

(Acnea) Rosacea

Wat is (Acnea) Rosacea?

Rosacea is een veel voorkomende chronische, niet besmettelijke huidaandoening in het gelaat dat gekenmerkt wordt door felrode verkleuringen, vooral op de wangen en de neus. Rosacea betekent letterlijk “rood als een roos”.

De aandoening kan lijken op acné, maar deze twee hebben eigenlijk niets met elkaar te maken. Rosacea ontwikkelt zich meestal vanaf het 30ste jaar, meer bij vrouwen dan mannen.

Een aantal factoren die Rosacea negatief beïnvloeden (verergeren) zijn:

  • Alcohol
  • Geneesmiddelen (vaatverwijdende middelen)
  • Temperatuur en klimaat (vaak het ergst in de winter)
  • Overgevoeligheid
  • Stress
  • Hormonen

Wat andere klanten over ons zeggen

Ik vond het een enorm grote stap, die 'anti-aging' wereld. Met stress en vele vragen maakte ik mijn eerste afspraak. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Orlando en Katleen. Ze gaan stap voor stap te werk! Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Nicole, Tongeren
In het begin was ik bang dat mensen iets zouden zien na de behandeling. Maar de behandelingen worden door Dr Argento en zijn team zo zorgvuldig uitgevoerd dat ik enkel maar complimenten krijg over mijn gezicht. Een echte aanrader!!!
liliane, Diest
Gewoon super. Geen verkoopspraatjes, maar straight to the point.Love it!
Tessa, Beringen
Een van de beste beslissingen in mijn leven. Kleine puntjes waar ik mij al jaren aan erger, als sneeuw voor de zon verdwenen! Super!
Bart, Helechteren
Al jaren loop ik bij verschillende dermatologen de deur plat voor acnébehandelingen.Maar dankzij OMEA Clinic heb ik eindelijk een blijvende oplossing gevonden. Ik ben hun erg dankbaar.
Tom, Hasselt
De vraag 'heb je slecht geslapen' steeds weer horen na een goede nachtrust wordt vervelend. Ik besloot in te grijpen en profiteerde van de gratis huidanalyse. Op een professionele manier bespreken ze een uitgebreid behandelplan. De vermoeide blik is weg, mijn huid straalt weer! Ik blijf zeker komen, om de 2 maanden staat er een verzorging bij OMEA in mijn agenda!
Mieke, Antwerpen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief