Activerende verzorgingen

Activerende verzorgingen

Verzorgingen die het verschil maken

Om onze huid elke dag weer een gezonde éclat te geven is het belangrijk om onze celvernieuwing te blijven stimuleren. 
Een ouder wordende huid wordt lui en vertraagt daarom in de celvernieuwing. 
Gevolg? Dode huidcellen die zich opstapelen aan de buitenkant van onze huid waardoor we een doffe, grauwe en ongezonde uitstraling krijgen.

Bij een activerende verzorging gebruiken we een milde medische peeling om de huid te exfolieren. Door de exfoliatie worden dode huidcellen weggenomen waardoor de huid dunner wordt en beter doorlaatbaar is voor andere bestanddelen. Daarna worden actieve serums aangebracht die occlusief worden afgedekt onder een verzorgend masker of dieper de huid indringen onder de invloed van ledlicht. 

Wij gebruiken gamma’s die elke dag bezig zijn met het onderzoek naar huidverbeterde technieken. Een goede verzorging thuis in combinatie met 3 maandelijkse verzorging bij OMEA geeft jouw huid elke dag een stralende teint.

Elke patiënt is uniek en krijgt bij OMEA dan ook een verzorging op maat. Voor deze behandelingen werken wij voornamelijk met de producten van RENOPHASE®

Wat andere klanten over ons zeggen

Gewoon super. Geen verkoopspraatjes, maar straight to the point.Love it!
Tessa, Beringen
De vraag 'heb je slecht geslapen' steeds weer horen na een goede nachtrust wordt vervelend. Ik besloot in te grijpen en profiteerde van de gratis huidanalyse. Op een professionele manier bespreken ze een uitgebreid behandelplan. De vermoeide blik is weg, mijn huid straalt weer! Ik blijf zeker komen, om de 2 maanden staat er een verzorging bij OMEA in mijn agenda!
Mieke, Antwerpen
Een van de beste beslissingen in mijn leven. Kleine puntjes waar ik mij al jaren aan erger, als sneeuw voor de zon verdwenen! Super!
Bart, Helechteren
In het begin was ik bang dat mensen iets zouden zien na de behandeling. Maar de behandelingen worden door Dr Argento en zijn team zo zorgvuldig uitgevoerd dat ik enkel maar complimenten krijg over mijn gezicht. Een echte aanrader!!!
liliane, Diest
Ik vond het een enorm grote stap, die 'anti-aging' wereld. Met stress en vele vragen maakte ik mijn eerste afspraak. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Orlando en Katleen. Ze gaan stap voor stap te werk! Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Nicole, Tongeren
Al jaren loop ik bij verschillende dermatologen de deur plat voor acnébehandelingen.Maar dankzij OMEA Clinic heb ik eindelijk een blijvende oplossing gevonden. Ik ben hun erg dankbaar.
Tom, Hasselt

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief