Laserbehandeling

Laserbehandeling

huidverbetering met de MIXTO FRACTIONELE CO2 LASER

Bij de fractional CO2 laser richt het specifieke laserlicht (10.600 nanometer) zich op het vocht in de huid. De fractionele lasermethode zorgt ervoor dat de energie van de CO2 laser d.m.v. een zeer fijne laserstraal (0,3mm), het vocht in de huid verdampt en haarfijne gangen (micro beams, MB’s) maakt in de vorm van een raster. Deze hoog technologische techniek zorgt ervoor dat de ruimte tussen de gangen geen thermische schade ondervindt. Het gezonde weefsel rondom deze MB’s zorgt ervoor dat het vernieuwingsproces begint.

Het binnendringen van de laserstraal tot diep in de dermis (lederhuid) zorgt ervoor dat de fibroblasten in de huid de aanmaak van nieuw collageen stimuleren. Het gezonde weefsel helpt in een versneld tempo het beschadigde weefsel te herstellen en zijn oude stevigheid weer terug te geven. Hierdoor kunnen we spreken van een korte herstelperiode. Bij deze manier van skin resurfacing wordt maar een fractie van de huid beschadigd waar daarentegen vroeger met de traditionele CO2 laser de volledige opperhuid werd weggebrand waardoor we minder kans hebben op complicaties en een sneller herstel kunnen verwachten.

 

Indicaties:

- Acnélittekens
- Zonbeschadigde huid
- Grove poriën
- Pigmentvlekken
- Fijne lijntjes en rimpeltjes
- Huidtextuurverbetering
- Striae (buikstriemen)

 

WAAROM KIEZEN VOOR EEN MIXTO BEHANDELING?

- Snel herstel
- Kortdurende procedure
- Geen anesthesie vereist
- Veilig en doeltreffend
- Duidelijk zichtbaar resultaat

Wat andere klanten over ons zeggen

Ik vond het een enorm grote stap, die 'anti-aging' wereld. Met stress en vele vragen maakte ik mijn eerste afspraak. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Orlando en Katleen. Ze gaan stap voor stap te werk! Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Nicole, Tongeren
De vraag 'heb je slecht geslapen' steeds weer horen na een goede nachtrust wordt vervelend. Ik besloot in te grijpen en profiteerde van de gratis huidanalyse. Op een professionele manier bespreken ze een uitgebreid behandelplan. De vermoeide blik is weg, mijn huid straalt weer! Ik blijf zeker komen, om de 2 maanden staat er een verzorging bij OMEA in mijn agenda!
Mieke, Antwerpen
Een van de beste beslissingen in mijn leven. Kleine puntjes waar ik mij al jaren aan erger, als sneeuw voor de zon verdwenen! Super!
Bart, Helechteren
Al jaren loop ik bij verschillende dermatologen de deur plat voor acnébehandelingen.Maar dankzij OMEA Clinic heb ik eindelijk een blijvende oplossing gevonden. Ik ben hun erg dankbaar.
Tom, Hasselt
Gewoon super. Geen verkoopspraatjes, maar straight to the point.Love it!
Tessa, Beringen
In het begin was ik bang dat mensen iets zouden zien na de behandeling. Maar de behandelingen worden door Dr Argento en zijn team zo zorgvuldig uitgevoerd dat ik enkel maar complimenten krijg over mijn gezicht. Een echte aanrader!!!
liliane, Diest

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief