LED Therapie

LED Therapie

DIRECT ZICHTBARE VERBETERING VAN RIMPELS, LIJNTJES, ACNE en ROSACEA... Ook voor de kwetsbare en gevoelige huid.

Met de ontwikkeling van deze krachtige, FOTODYNAMISCHE THERAPIE zijn we nu in staat om, in combinatie met onze DERMATOLOGISCHE behandelingen, de huid SNELLER & KRACHTIGER te laten herstellen en verjongen.

Resultaten zijn al na een EERSTE behandeling zichtbaar en voelbaar, de huid verbetert en kalmeert direct.


Fotodynamische therapie kennen we allemaal uit het alledaagse leven,  b.v. in de vorm van duurzame verlichting. Maar deze therapie  kent veel meer toepassingen, in de medische wereld wordt fotodynamische therapie reeds jaren o.a. toegepast bij het behandelen van huidkanker, in de cosmetische wereld wordt deze ingezet om een huid te verbeteren. Maar hoe werkt dit dan? Iedere huidcel is in staat om licht te absorberen en dankzij de opname van bepaalde vormen van licht is een huidcel in staat te herstellen en te verjongen. Maar zoals met zoveel zaken staat of valt alles met de capaciteiten, zo ook die van een Fotodynamische therapie . Om echt resultaat te behalen is het essentieel dat de LED die toegepast wordt, niet alleen krachtig genoeg moet zijn, maar dat deze ook zeer precies, continue de juiste lichtintensiteit moet kunnen afgeven zodat ALLE huidcellen de BENODIGDE ENERGIE ontvangen zodat deze krachtig kunnen regenereren.

 

Wat andere klanten over ons zeggen

De vraag 'heb je slecht geslapen' steeds weer horen na een goede nachtrust wordt vervelend. Ik besloot in te grijpen en profiteerde van de gratis huidanalyse. Op een professionele manier bespreken ze een uitgebreid behandelplan. De vermoeide blik is weg, mijn huid straalt weer! Ik blijf zeker komen, om de 2 maanden staat er een verzorging bij OMEA in mijn agenda!
Mieke, Antwerpen
Gewoon super. Geen verkoopspraatjes, maar straight to the point.Love it!
Tessa, Beringen
Ik vond het een enorm grote stap, die 'anti-aging' wereld. Met stress en vele vragen maakte ik mijn eerste afspraak. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Orlando en Katleen. Ze gaan stap voor stap te werk! Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Nicole, Tongeren
In het begin was ik bang dat mensen iets zouden zien na de behandeling. Maar de behandelingen worden door Dr Argento en zijn team zo zorgvuldig uitgevoerd dat ik enkel maar complimenten krijg over mijn gezicht. Een echte aanrader!!!
liliane, Diest
Al jaren loop ik bij verschillende dermatologen de deur plat voor acnébehandelingen.Maar dankzij OMEA Clinic heb ik eindelijk een blijvende oplossing gevonden. Ik ben hun erg dankbaar.
Tom, Hasselt
Een van de beste beslissingen in mijn leven. Kleine puntjes waar ik mij al jaren aan erger, als sneeuw voor de zon verdwenen! Super!
Bart, Helechteren

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief