Medische peelings

Medische peelings

Unieke personen, unieke behandelingen

Een medische peeling is een peeling waarbij we de huid gecontroleerd laten afschilferen. 
Door de huid laagje per laagje te laten afschilferen kunnen we een nieuwe, gezonde huid creëren.
Medische peelings zijn altijd gecombineerd met ‘home-care’-treatment. Het is belangrijk thuis de juiste producten te gebruiken  om de huid zo in een optimale conditie te krijgen.

Met medische peelings kunnen we verschillende huidproblemen aanpakken:

Acné
Grove poriën
Pigment
Fijne lijntjes / rimpeltjes
Littekens

Afhankelijk van de indicatie kiezen we voor milde tot diepere peelings.

De sterkte van de peelings is afhankelijk van het zuur waarmee we werken. De meeste peelings zijn gebaseerd op fruitzuren (mild) en TCA-zuren (sterk).
We werken met de peelings van DERMACEUTIC® en RENOPHASE®.

 

Wat andere klanten over ons zeggen

Al jaren loop ik bij verschillende dermatologen de deur plat voor acnébehandelingen.Maar dankzij OMEA Clinic heb ik eindelijk een blijvende oplossing gevonden. Ik ben hun erg dankbaar.
Tom, Hasselt
De vraag 'heb je slecht geslapen' steeds weer horen na een goede nachtrust wordt vervelend. Ik besloot in te grijpen en profiteerde van de gratis huidanalyse. Op een professionele manier bespreken ze een uitgebreid behandelplan. De vermoeide blik is weg, mijn huid straalt weer! Ik blijf zeker komen, om de 2 maanden staat er een verzorging bij OMEA in mijn agenda!
Mieke, Antwerpen
In het begin was ik bang dat mensen iets zouden zien na de behandeling. Maar de behandelingen worden door Dr Argento en zijn team zo zorgvuldig uitgevoerd dat ik enkel maar complimenten krijg over mijn gezicht. Een echte aanrader!!!
liliane, Diest
Een van de beste beslissingen in mijn leven. Kleine puntjes waar ik mij al jaren aan erger, als sneeuw voor de zon verdwenen! Super!
Bart, Helechteren
Gewoon super. Geen verkoopspraatjes, maar straight to the point.Love it!
Tessa, Beringen
Ik vond het een enorm grote stap, die 'anti-aging' wereld. Met stress en vele vragen maakte ik mijn eerste afspraak. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Orlando en Katleen. Ze gaan stap voor stap te werk! Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Nicole, Tongeren

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief