Couperose

Couperose

Wat is couperose?

 

 

Couperose is een aandoening waarbij de zeer fijne oppervlakkige bloedvaatjes van de huid zichtbaar rood worden. In sommige gevallen is dit genetisch bepaald maar zeer vaak treedt dit op bij overdreven blootstelling aan zon, overdadig alcoholgebruik, medicatiegebruik, emoties e.d. De aandoening uit zich door kleine rode letseltjes verspreid over de huid typisch in het gelaat en voornamelijk ter hoogte van de wangen, neus en kin.

In sommige gevallen ziet men dat deze kleine adertjes gaan ontsteken waarbij men dan  spreekt van Acnea Rosacea. In tegenstelling tot wat de meeste patiënten denken heeft deze aandoening niets met de klassieke vorm van acné te maken.

Wat andere klanten over ons zeggen

Al jaren loop ik bij verschillende dermatologen de deur plat voor acnébehandelingen.Maar dankzij OMEA Clinic heb ik eindelijk een blijvende oplossing gevonden. Ik ben hun erg dankbaar.
Tom, Hasselt
In het begin was ik bang dat mensen iets zouden zien na de behandeling. Maar de behandelingen worden door Dr Argento en zijn team zo zorgvuldig uitgevoerd dat ik enkel maar complimenten krijg over mijn gezicht. Een echte aanrader!!!
liliane, Diest
Een van de beste beslissingen in mijn leven. Kleine puntjes waar ik mij al jaren aan erger, als sneeuw voor de zon verdwenen! Super!
Bart, Helechteren
De vraag 'heb je slecht geslapen' steeds weer horen na een goede nachtrust wordt vervelend. Ik besloot in te grijpen en profiteerde van de gratis huidanalyse. Op een professionele manier bespreken ze een uitgebreid behandelplan. De vermoeide blik is weg, mijn huid straalt weer! Ik blijf zeker komen, om de 2 maanden staat er een verzorging bij OMEA in mijn agenda!
Mieke, Antwerpen
Ik vond het een enorm grote stap, die 'anti-aging' wereld. Met stress en vele vragen maakte ik mijn eerste afspraak. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Orlando en Katleen. Ze gaan stap voor stap te werk! Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Nicole, Tongeren
Gewoon super. Geen verkoopspraatjes, maar straight to the point.Love it!
Tessa, Beringen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief