Huidproblemen

Huidproblemen

Unieke personen, unieke behandelingen

Uw eerste indruk wordt deels gemaakt door de conditie van uw huid.
De huid, het grootste orgaan van het menselijk lichaam, vraagt daarom ook de nodige aandacht.

Als baby worden we geboren met een perfect zachte en egale huid. Naarmate we ouder worden ondervindt de huid meer invloeden van buitenaf die sporen nalaten.
Daarom is het uiterst belangrijk onze huid overdag te beschermen tegen deze schadelijke invloeden, en om ze 's avonds te stimuleren om optimaal te herstellen.

Voor elke huid, elke persoon, is dit advies persoonlijk en uniek!

Bij ons kan u terecht om uw persoonlijk huidbehandelingsplan te laten opstellen door specialisten.

Verder op deze website vindt u al de behandelingen die wij uitvoeren in onze clinic. Heeft u vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren!
 

 

Wat andere klanten over ons zeggen

Al jaren loop ik bij verschillende dermatologen de deur plat voor acnébehandelingen.Maar dankzij OMEA Clinic heb ik eindelijk een blijvende oplossing gevonden. Ik ben hun erg dankbaar.
Tom, Hasselt
In het begin was ik bang dat mensen iets zouden zien na de behandeling. Maar de behandelingen worden door Dr Argento en zijn team zo zorgvuldig uitgevoerd dat ik enkel maar complimenten krijg over mijn gezicht. Een echte aanrader!!!
liliane, Diest
Een van de beste beslissingen in mijn leven. Kleine puntjes waar ik mij al jaren aan erger, als sneeuw voor de zon verdwenen! Super!
Bart, Helechteren
Gewoon super. Geen verkoopspraatjes, maar straight to the point.Love it!
Tessa, Beringen
Ik vond het een enorm grote stap, die 'anti-aging' wereld. Met stress en vele vragen maakte ik mijn eerste afspraak. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Orlando en Katleen. Ze gaan stap voor stap te werk! Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Nicole, Tongeren
De vraag 'heb je slecht geslapen' steeds weer horen na een goede nachtrust wordt vervelend. Ik besloot in te grijpen en profiteerde van de gratis huidanalyse. Op een professionele manier bespreken ze een uitgebreid behandelplan. De vermoeide blik is weg, mijn huid straalt weer! Ik blijf zeker komen, om de 2 maanden staat er een verzorging bij OMEA in mijn agenda!
Mieke, Antwerpen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief