Laserontharing

Laserontharing

Laserontharing met de Diode-Laser

Een zachte, gladde huid is een droom van iedereen. Ongewenste en overmatige haargroei is voor velen, zowel mannen als vrouwen, een bron van ergernis.

Ontharingsmethodes zoals scheren, epileren of harsen geven slechts een tijdelijk effect.

Met permanente ontharing kunnen donkere overtollige haren permanent verwijderd worden door middel van licht of laser. Het laserlicht wordt door het pigment in de haarwortels geabsorbeerd en omgezet in warmte waardoor de haarwortel verbrandt en het haartje afsterft. Zo wordt op een snelle en doeltreffende manier overtollig haar verwijderd.

Wat andere klanten over ons zeggen

Ik vond het een enorm grote stap, die 'anti-aging' wereld. Met stress en vele vragen maakte ik mijn eerste afspraak. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Orlando en Katleen. Ze gaan stap voor stap te werk! Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Nicole, Tongeren
Een van de beste beslissingen in mijn leven. Kleine puntjes waar ik mij al jaren aan erger, als sneeuw voor de zon verdwenen! Super!
Bart, Helechteren
Gewoon super. Geen verkoopspraatjes, maar straight to the point.Love it!
Tessa, Beringen
In het begin was ik bang dat mensen iets zouden zien na de behandeling. Maar de behandelingen worden door Dr Argento en zijn team zo zorgvuldig uitgevoerd dat ik enkel maar complimenten krijg over mijn gezicht. Een echte aanrader!!!
liliane, Diest
Al jaren loop ik bij verschillende dermatologen de deur plat voor acnébehandelingen.Maar dankzij OMEA Clinic heb ik eindelijk een blijvende oplossing gevonden. Ik ben hun erg dankbaar.
Tom, Hasselt
De vraag 'heb je slecht geslapen' steeds weer horen na een goede nachtrust wordt vervelend. Ik besloot in te grijpen en profiteerde van de gratis huidanalyse. Op een professionele manier bespreken ze een uitgebreid behandelplan. De vermoeide blik is weg, mijn huid straalt weer! Ik blijf zeker komen, om de 2 maanden staat er een verzorging bij OMEA in mijn agenda!
Mieke, Antwerpen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief