Rimpelbehandelingen met opvullers

Rimpelbehandelingen met opvullers

Rimpelbehandelingen met opvullers

Rimpelopvullers hebben ondertussen vele toepassingsmogelijkheden.Terwijl men vroeger alleen wat rimpeltjes op kon spuiten is er de laatste jaren een enorme ontwikkeling gebeurd naar de toepassing van rimpelopvullers in de esthetische geneeskunde.

Met de huidige opvullers kan men niet alleen maar rimpels opspuiten, maar kan men ook volume creëren om de contouren te verfraaien waardoor plastische chirurgie vaak voor lange tijd uitgesteld kan worden.

Er wordt alleen gebruik gemaakt van tijdelijke rimpelvullers, gebaseerd op lichaamseigen stoffen: hyaluronzuur.
Bovendien wordt er bij Omea steeds gewerkt met producten die voldoende veilig zijn en hun werkzaamheid bewezen hebben.

Behandelingen zullen hierdoor soms duurder zijn maar wel efficiënt en veilig waardoor complicaties zoveel mogelijk vermeden kunnen worden.

Wat andere klanten over ons zeggen

Al jaren loop ik bij verschillende dermatologen de deur plat voor acnébehandelingen.Maar dankzij OMEA Clinic heb ik eindelijk een blijvende oplossing gevonden. Ik ben hun erg dankbaar.
Tom, Hasselt
Ik vond het een enorm grote stap, die 'anti-aging' wereld. Met stress en vele vragen maakte ik mijn eerste afspraak. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Orlando en Katleen. Ze gaan stap voor stap te werk! Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Nicole, Tongeren
De vraag 'heb je slecht geslapen' steeds weer horen na een goede nachtrust wordt vervelend. Ik besloot in te grijpen en profiteerde van de gratis huidanalyse. Op een professionele manier bespreken ze een uitgebreid behandelplan. De vermoeide blik is weg, mijn huid straalt weer! Ik blijf zeker komen, om de 2 maanden staat er een verzorging bij OMEA in mijn agenda!
Mieke, Antwerpen
Gewoon super. Geen verkoopspraatjes, maar straight to the point.Love it!
Tessa, Beringen
In het begin was ik bang dat mensen iets zouden zien na de behandeling. Maar de behandelingen worden door Dr Argento en zijn team zo zorgvuldig uitgevoerd dat ik enkel maar complimenten krijg over mijn gezicht. Een echte aanrader!!!
liliane, Diest
Een van de beste beslissingen in mijn leven. Kleine puntjes waar ik mij al jaren aan erger, als sneeuw voor de zon verdwenen! Super!
Bart, Helechteren

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief