Team

Team

Kennismaken met het OMEA CLINIC TEAM

Bij OMEA staan we garant voor gespecialiseerde behandelingen. U wordt uitsluitend behandeld door experten die meer dan alleen een diploma in hun vak hebben behaald.

 

Dr. Argento Orlando
Esthetisch arts

Dokter Orlando Argento is een ervaren esthetisch arts die zijn vak met veel kundigheid en toewijding uitoefent sinds 2005.

Dr. Argento is actief in verschillende clinics in België en Nederland

Chris peustjens
Voetreflexologe

-

Jolien Nyns
Microblading

-

Wat andere klanten over ons zeggen

Ik vond het een enorm grote stap, die 'anti-aging' wereld. Met stress en vele vragen maakte ik mijn eerste afspraak. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Orlando en Katleen. Ze gaan stap voor stap te werk! Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Nicole, Tongeren
Al jaren loop ik bij verschillende dermatologen de deur plat voor acnébehandelingen.Maar dankzij OMEA Clinic heb ik eindelijk een blijvende oplossing gevonden. Ik ben hun erg dankbaar.
Tom, Hasselt
De vraag 'heb je slecht geslapen' steeds weer horen na een goede nachtrust wordt vervelend. Ik besloot in te grijpen en profiteerde van de gratis huidanalyse. Op een professionele manier bespreken ze een uitgebreid behandelplan. De vermoeide blik is weg, mijn huid straalt weer! Ik blijf zeker komen, om de 2 maanden staat er een verzorging bij OMEA in mijn agenda!
Mieke, Antwerpen
Een van de beste beslissingen in mijn leven. Kleine puntjes waar ik mij al jaren aan erger, als sneeuw voor de zon verdwenen! Super!
Bart, Helechteren
In het begin was ik bang dat mensen iets zouden zien na de behandeling. Maar de behandelingen worden door Dr Argento en zijn team zo zorgvuldig uitgevoerd dat ik enkel maar complimenten krijg over mijn gezicht. Een echte aanrader!!!
liliane, Diest
Gewoon super. Geen verkoopspraatjes, maar straight to the point.Love it!
Tessa, Beringen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief