Acne en acnelittekens / Couperose / Grove (grote) poriën / Melasma / Pigmentvlekken / Rosacea

Medische peeling

Huidproblemen doeltreffend aanpakken met een medische peeling. Ontdek hier alles over de medische peeling behandeling.

Huidproblemen doeltreffend aanpakken met een medische peeling

Huidproblemen, zoals pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, acne en acnelittekens kunnen je zelfvertrouwen negatief beïnvloeden. Dankzij een medische peeling, ook wel chemische peeling genoemd, pak je je huidproblemen doelgericht aan.

Een medische peeling zorgt ervoor dat je bovenste huidlaag afschilfert. Daardoor vernieuwen de huidcellen zich en verbetert de structuur van je huid. In onze praktijk maken we gebruik van peelings op basis van TCA, TCA Phenol en fruitzuren. Vitamine C-peelings passen we vlak voor de zomer toe om je huid extra goed te wapenen tegen de zon.

Wil je je huidproblemen doeltreffend aanpakken met een medische peeling? Neem contact op met Omea.

Goed om te weten

  • Een medische peeling met TCA en TCA Phenol mag alleen door een arts uitgevoerd worden.
  • In onze praktijk gaan we, tijdens een analyse, eerst na welke peelingstoffen geschikt zijn voor jouw huid.
  • Meteen na de behandeling kan je huid (licht)rood zien. Dat is tijdelijk. Een paar dagen later zal je huid vervellen. Dat is een normaal proces, omdat de huid zich vernieuwt.
  • Een medische peeling is een behandeling die je het best in de winter laat doen.
  • Voor een optimaal resultaat raden we een kuurvorm van drie behandelingen aan, met een interval van twee weken tot een maand.

Wil je je huidproblemen doeltreffend aanpakken met een medische peeling? Neem contact op met Omea.

 

Producten bij deze behandeling

Dermaceutic Mask 15
Een zuiverend masker dat dankzij glycolzuur en salicylzuur inwerkt op imperfecties en dode huidcellen. Daardoor verdwijnt overtollig talg en vervagen grote poriën. Geschikt voor alle huidtypes, ideaal voor de vette en acnegevoelige huid. Parfumvrij.
Dermaceutic Derma Defense
Een intensief hydraterende zonnebescherming met SPF 50 die de huidteint egaliseert. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Sun Ceutic 50+ Tinted
Deze crème beschermt met SPF 50 niet alleen tegen de schadelijke uv A- en uv B-stralen, maar voorkomt ook huidveroudering dankzij een hoge concentratie hyaluronzuur.
Dermaceutic Derma Lift 5.0
De peptides in dit oogserum geven een instant liftend effect. De actieve ingrediënten verbeteren huidschade en huidveroudering. Parfumvrij.
Dermaceutic Mela Cream
Een crème die pigmentvlekjes actief vermindert en de algemene huidteint verbetert. Parfumvrij.
Dermaceutic Yellow Cream
Deze exfoliërende crème is rijk aan glycolzuur en salicylzuur en pakt pigmentvlekjes en onzuiverheden doelgericht aan. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 1.0
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 0.5
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Tri Vita C30
De hoge concentraties vitamine C in dit serum zorgen niet alleen voor een intensieve revitalisering, maar beschermen en herstellen de huid ook. Daardoor vervagen fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit en krijgt de huidteint een frisse boost. Parfumvrij.
Dermaceutic Turn Over
Een nachtcrème die de tekenen van huidveroudering vermindert door dode huidcellen te verwijderen. De hoge concentratie aan glycolzuur verbetert de huidteint en vervaagt fijne lijntjes en rimpels. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.

Nieuws, actualiteiten en blog