Onze aanpak

Mooi ouder worden, dat is de basis van de aanpak bij Omea. Stap voor stap begeleiden we je naar een gezonde en stralende huid. Zo word je de mooiste versie van jezelf.

Bij Omea hebben we oog voor jou als persoon, en kijken we verder dan je huidproblemen of je ouderdomsverschijnselen. Daarom gaan we doordacht aan de slag met je huid. Stap voor stap creëren we de mooiste en natuurlijkste versie van jezelf!

Stap voor stap naar een stralende huid

1. Intakegesprek

De beste resultaten beginnen bij een goed gesprek. We luisteren naar jouw klachten, wensen en verwachtingen. Voor dit intakegesprek betaal je 50 euro. Dat bedrag brengen we in mindering bij je eerstvolgende behandeling.

2. Huidanalyse

Vervolgens nemen we je huid uitgebreid onder de loep. Dat doen we met de Observ, een zeer nauwkeurig huidanalysetoestel. We maken een foto van je gezicht en brengen je huid en eventuele huidproblemen in kaart. Zo kunnen we daarna ook makkelijk het resultaat van je behandeling opvolgen.

3. Behandelingsplan op maat

Op basis van de resultaten van je analyse bepalen we welke aanpak het meest geschikt is voor jouw huidzorgen. We geven je alle informatie over de behandeling, adviseren je over de juiste productkeuze en vertellen waarmee je rekening moet houden.

4. Veilig en efficiënt behandelen

Daarna voeren we de behandeling met de grootste zorg en precisie uit. Bij Omea reken je op onze expertise en een honderd procent veilige en betrouwbare aanpak. Onze toestellen en producten zijn FDA-gecertificeerd.

5. Nazorg

Na je behandeling geven we je het nodige advies om je huid goed te verzorgen en staan we voor je klaar als je nog vragen hebt.

Wil je ook de mooiste versie van jezelf worden dankzij onze aanpak?


Plan een gratis intake ›