Wie zijn we

Overweeg je een behandeling om de mooiste versie van jezelf worden, maar kom je daarvoor liever niet terecht in een koude kliniekomgeving? Dat begrijpen we. Daarom ontvangen we je bij Omea in een gemoedelijke, huiselijke sfeer. Dankzij onze jarenlange expertise reken je op de beste en veiligste behandelingen.
Dr. Orlando Argento

Esthetisch arts

Dr. Orlando Argento is de drijvende kracht achter Omea. In 1997 behaalde hij met grote onderscheiding zijn diploma geneeskunde aan de VUB. Daarna specialiseerde hij zich verder in de esthetische geneeskunde, dankzij verschillende congressen en tal van opleidingen.

In 2005 bouwde hij zijn praktijk Omea in Tessenderlo uit, waar hij zijn vak als esthetisch arts met veel precisie en toewijding uitvoert. Dr. Argento blijft zich continu bijscholen in de nieuwste technieken, producten en behandelingen, om jouw huid de beste zorg te geven.

Tina Nobels

Skin Expert

Tina Nobels is sinds 2017 de Skin Expert bij Omea. Een grote passie voor esthetiek en huid in het algemeen vormt de basis van haar visie op huidverbetering: mensen op een natuurlijke manier mooier maken. 

Dankzij haar doorgedreven productkennis weet je bovendien perfect hoe je je huid de beste (na)verzorging geeft.

Dr. Elena Kazmina

Esthetisch arts

Dr. Elena Kazmina behaalde in 2001 haar diploma geneeskunde en heeft zich sinds 2015 volledig toegelegd op esthetische geneeskunde. 

Sinds 2022 deelt ze haar kennis en expertise binnen Omea, onder leiding van dokter Argento.