Hangende oogleden / Anti-aging

Ooglift

De tand des tijds heeft invloed op de huid boven je ogen. Hangende oogleden geven je een vermoeide en oudere uitstraling. Ontdek hier onze ooglift behandeling.

Ooglift: ooglidcorrectie

Veel mensen ontwikkelen een huidoverschot, wallen of verzakkingen van en rond de oogleden.  Dit heeft vaak een negatieve invloed op het zelfbeeld. Hangende oogleden kunnen bovendien het zicht belemmeren en vermoeidheid of zelfs hoofdpijn veroorzaken.

Met een eenvoudige ingreep is het huidoverschot aan het boven ooglid snel en makkelijk te verhelpen.

Een ooglidcorrectie (ook wel blepharoplastiek of ooglift genoemd) is een behandeling waarbij de plastisch chirurg een teveel aan overtollig huid-, vet- en spierweefsel wegneemt. Een litteken zie je nauwelijks want het sneetje valt precies in de ooglidplooi en tussen de kraaienpootjes. Het litteken wordt normaal onzichtbaar.

Goed om te weten

  • Na de ingreep kan je last hebben van zwelling en bloeduitstortingen.
  • De eerste dagen na de ingreep heeft koeling een gunstig effect op de zwelling.
  • De pijn is meestal tijdelijk
  • Na gemiddeld een week worden de hechtingen verwijderd.

 

Hangende oogleden behandelen met ooglift? Neem contact op met Omea voor een ooglidcorrectie zonder chirurgie.

Waarvoor?

  • Hangende oogleden
  • bovenste oogleden

Producten bij deze behandeling

Dermaceutic Mask 15
Een zuiverend masker dat dankzij glycolzuur en salicylzuur inwerkt op imperfecties en dode huidcellen. Daardoor verdwijnt overtollig talg en vervagen grote poriën. Geschikt voor alle huidtypes, ideaal voor de vette en acnegevoelige huid. Parfumvrij.
Dermaceutic Derma Defense
Een intensief hydraterende zonnebescherming met SPF 50 die de huidteint egaliseert. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Sun Ceutic 50+ Tinted
Deze crème beschermt met SPF 50 niet alleen tegen de schadelijke uv A- en uv B-stralen, maar voorkomt ook huidveroudering dankzij een hoge concentratie hyaluronzuur.
Dermaceutic Derma Lift 5.0
De peptides in dit oogserum geven een instant liftend effect. De actieve ingrediënten verbeteren huidschade en huidveroudering. Parfumvrij.
Dermaceutic Mela Cream
Een crème die pigmentvlekjes actief vermindert en de algemene huidteint verbetert. Parfumvrij.
Dermaceutic Yellow Cream
Deze exfoliërende crème is rijk aan glycolzuur en salicylzuur en pakt pigmentvlekjes en onzuiverheden doelgericht aan. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 1.0
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 0.5
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Tri Vita C30
De hoge concentraties vitamine C in dit serum zorgen niet alleen voor een intensieve revitalisering, maar beschermen en herstellen de huid ook. Daardoor vervagen fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit en krijgt de huidteint een frisse boost. Parfumvrij.
Dermaceutic Turn Over
Een nachtcrème die de tekenen van huidveroudering vermindert door dode huidcellen te verwijderen. De hoge concentratie aan glycolzuur verbetert de huidteint en vervaagt fijne lijntjes en rimpels. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.

Nieuws, actualiteiten en blog

Anti-aging
Glow Facial: Driedelige Magie voor Huidperfectionering bij Omea
Welkom in de wereld van pure stralende schoonheid, welkom bij de Glow Facial van Omea. Onze exclusieve behandeling...
Anti-aging
🌞 Stralend de Zon Tegemoet met Omea: Jouw Gids voor Zonbescherming 🌞
Met de lente in volle bloei en de zomer om de hoek, verwelkomen we de warmte en het...
Anti-aging
Rejuvenate Your Skin This Summer with Profhilo: The Ultimate Boost with a Touch of Omea
Met de zomer in volle gang is het tijd om te stralen en te genieten van het mooie...