Hangende oogleden / Anti-aging

Plasma lift

De tand des tijds heeft invloed op de huid boven je ogen. Hangende oogleden geven je een vermoeide en oudere uitstraling. Ontdek hier de plasma lift behandeling.

Plasma lift: ooglidcorrectie zonder chirurgie

Hangende oogleden zorgen voor een vermoeide gezichtsuitdrukking en soms zelfs voor een verminderd zicht. Ze ontstaan doordat de huid slapper wordt en haar elasticiteit verliest. Maar ook vochtophopingen of spierziekten kunnen aan de basis liggen. Dankzij plasma lift corrigeren we de oogleden zonder chirurgie.

Tijdens de behandeling maken we met een plasmapen kleine ‘gaatjes’ in de huidplooi van het ooglid, waardoor plasma vrijkomt. Dat plasma doet je huidvezels krimpen en maakt je huid strakker. Kortom: je hangende oogleden worden op een natuurlijke manier gelift. Plasma lift is een uiterst veilige techniek zonder de vervelende gevolgen van chirurgie, zoals littekens of blauwe plekken.

Goed om te weten

  • Een ooglidcorrectie met plasma lift is een oppervlakkige behandeling. Daardoor zijn er geen littekens.
  • De huid kan wel gedurende een paar dagen zwelling vertonen. Dat is normaal.
  • Na de behandeling ontstaan er kleine korstjes. Trek er zeker niet aan, maar laat ze eraf vallen. Daarna kan er nog roodheid zijn gedurende een paar dagen.
  • De eerste weken na de behandeling is het belangrijk om directe blootstelling aan zonlicht te vermijden.

 

Hangende oogleden behandelen met plasma lift? Neem contact op met Omea voor een ooglidcorrectie zonder chirurgie.

Waarvoor?

  • Hangende oogleden
  • zowel bovenste als onderste ooglidverstrakking

Producten bij deze behandeling

Dermaceutic Mask 15
Een zuiverend masker dat dankzij glycolzuur en salicylzuur inwerkt op imperfecties en dode huidcellen. Daardoor verdwijnt overtollig talg en vervagen grote poriën. Geschikt voor alle huidtypes, ideaal voor de vette en acnegevoelige huid. Parfumvrij.
Dermaceutic Derma Defense
Een intensief hydraterende zonnebescherming met SPF 50 die de huidteint egaliseert. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Sun Ceutic 50+ Tinted
Deze crème beschermt met SPF 50 niet alleen tegen de schadelijke uv A- en uv B-stralen, maar voorkomt ook huidveroudering dankzij een hoge concentratie hyaluronzuur.
Dermaceutic Derma Lift 5.0
De peptides in dit oogserum geven een instant liftend effect. De actieve ingrediënten verbeteren huidschade en huidveroudering. Parfumvrij.
Dermaceutic Mela Cream
Een crème die pigmentvlekjes actief vermindert en de algemene huidteint verbetert. Parfumvrij.
Dermaceutic Yellow Cream
Deze exfoliërende crème is rijk aan glycolzuur en salicylzuur en pakt pigmentvlekjes en onzuiverheden doelgericht aan. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 1.0
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 0.5
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Tri Vita C30
De hoge concentraties vitamine C in dit serum zorgen niet alleen voor een intensieve revitalisering, maar beschermen en herstellen de huid ook. Daardoor vervagen fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit en krijgt de huidteint een frisse boost. Parfumvrij.
Dermaceutic Turn Over
Een nachtcrème die de tekenen van huidveroudering vermindert door dode huidcellen te verwijderen. De hoge concentratie aan glycolzuur verbetert de huidteint en vervaagt fijne lijntjes en rimpels. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.

Nieuws, actualiteiten en blog

Anti-aging
Glow Facial: Driedelige Magie voor Huidperfectionering bij Omea
Welkom in de wereld van pure stralende schoonheid, welkom bij de Glow Facial van Omea. Onze exclusieve behandeling...
Anti-aging
🌞 Stralend de Zon Tegemoet met Omea: Jouw Gids voor Zonbescherming 🌞
Met de lente in volle bloei en de zomer om de hoek, verwelkomen we de warmte en het...
Anti-aging
Rejuvenate Your Skin This Summer with Profhilo: The Ultimate Boost with a Touch of Omea
Met de zomer in volle gang is het tijd om te stralen en te genieten van het mooie...