Verslapte huid / Anti-aging

Profhilo

Naarmate je leeftijd stijgt, neemt het volume in je huid af. Het gevolg is een verslapte huid die je een oudere uitstraling geeft. Ontdek hier de Profhilo behandeling.

Een behandeling met Profhilo geeft je huid een jeugdige boost

Door de jaren heen verliest je huid haar jeugdige uitstraling. Fijne lijntjes en rimpels steken de kop op, je huid verslapt en krijgt een doffe teint. Met Profhilo geef je je gelaat een oppepper zonder spierontspanners of opvullers.

Profhilo bestaat uit honderd procent hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die de aanmaak van elastine en collageen stimuleert. Dat injecteren we via de BAP-techniek op vijf strategische plaatsen in je huid om de vochtbalans en de stevigheid te herstellen. Daarnaast heeft Profhilo ook een gunstige invloed op het onderhuidse vetweefsel, waardoor je huid weer haar jeugdige uitstraling terugkrijgt.

Wil je je huid een jeugdige boost geven met Profhilo? Neem contact op met Omea.

Goed om te weten

  • Een behandeling met Profhilo is pijnloos.
  • Je huid kan na de behandeling lichtjes rood zien en bultjes vertonen op de plaats van de prikjes. Dat is tijdelijk.
  • Met Profhilo kun je je gelaat behandelen, maar ook je hals, decolleté, handen en bovenarmen.
  • Voor een optimaal resultaat raden we een kuurvorm van twee tot drie behandelingen met Profhilo aan, met een interval van een maand.
  • Het effect blijft zes tot negen maanden zichtbaar. Daarna is een jaarlijkse herhaalsessie aangewezen voor een duurzaam resultaat.

 

Wil je je huid een jeugdige boost geven met Profhilo? Neem contact op met Omea.

 

Waarvoor?

Producten bij deze behandeling

Dermaceutic Mask 15
Een zuiverend masker dat dankzij glycolzuur en salicylzuur inwerkt op imperfecties en dode huidcellen. Daardoor verdwijnt overtollig talg en vervagen grote poriën. Geschikt voor alle huidtypes, ideaal voor de vette en acnegevoelige huid. Parfumvrij.
Dermaceutic Derma Defense
Een intensief hydraterende zonnebescherming met SPF 50 die de huidteint egaliseert. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Sun Ceutic 50+ Tinted
Deze crème beschermt met SPF 50 niet alleen tegen de schadelijke uv A- en uv B-stralen, maar voorkomt ook huidveroudering dankzij een hoge concentratie hyaluronzuur.
Dermaceutic Derma Lift 5.0
De peptides in dit oogserum geven een instant liftend effect. De actieve ingrediënten verbeteren huidschade en huidveroudering. Parfumvrij.
Dermaceutic Mela Cream
Een crème die pigmentvlekjes actief vermindert en de algemene huidteint verbetert. Parfumvrij.
Dermaceutic Yellow Cream
Deze exfoliërende crème is rijk aan glycolzuur en salicylzuur en pakt pigmentvlekjes en onzuiverheden doelgericht aan. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 1.0
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 0.5
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Tri Vita C30
De hoge concentraties vitamine C in dit serum zorgen niet alleen voor een intensieve revitalisering, maar beschermen en herstellen de huid ook. Daardoor vervagen fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit en krijgt de huidteint een frisse boost. Parfumvrij.
Dermaceutic Turn Over
Een nachtcrème die de tekenen van huidveroudering vermindert door dode huidcellen te verwijderen. De hoge concentratie aan glycolzuur verbetert de huidteint en vervaagt fijne lijntjes en rimpels. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.

Nieuws, actualiteiten en blog

Anti-aging
Glow Facial: Driedelige Magie voor Huidperfectionering bij Omea
Welkom in de wereld van pure stralende schoonheid, welkom bij de Glow Facial van Omea. Onze exclusieve behandeling...
Anti-aging
🌞 Stralend de Zon Tegemoet met Omea: Jouw Gids voor Zonbescherming 🌞
Met de lente in volle bloei en de zomer om de hoek, verwelkomen we de warmte en het...
Anti-aging
Rejuvenate Your Skin This Summer with Profhilo: The Ultimate Boost with a Touch of Omea
Met de zomer in volle gang is het tijd om te stralen en te genieten van het mooie...