Verslapte huid / Anti-aging

PRP Vampire facelift

Naarmate je leeftijd stijgt, neemt het volume in je huid af. Het gevolg is een verslapte huid die je een oudere uitstraling geeft. Ontdek hier de PRP vampire facelift behandeling.

Behandeling met PRP voor een stralend gelaat

Last van rimpels, fijne lijntjes, een doffe teint of een verslapte huid? Dankzij een behandeling met PRP (ofwel: je eigen bloedplaatjes) is je gelaat beter doorbloed, waardoor je huid zichtbaar verbetert en jonger oogt.

Tijdens de behandeling met PRP gebruiken we de actieve bestanddelen van je eigen bloedplasma om de collageenaanmaak in je huid te stimuleren. Hoe gaan we te werk?

 • We nemen een beetje bloed bij je af.
 • Vervolgens centrifugeren we je bloed, zodat de plasmacellen vrijkomen.
 • Ten slotte injecteren we met een fijne naald je eigen plasma in de gewenste zone.

Goed om te weten

 • Eventuele bijwerkingen zoals bloeduitstortingen, zwellingen en roodheid zijn slechts tijdelijk en verdwijnen enkele uren na de behandeling.
 • Een kuur van drie sessies is aangewezen voor een optimale huidverbetering. Daarna volstaat een halfjaarlijkse behandeling voor een duurzaam resultaat.
 • Ongeveer drie maanden na de behandelingen zijn de resultaten optimaal.
 • De behandeling is nauwelijks pijnlijk, maar als je dat wenst, schrijven we een verdovende crème voor die je voor de behandeling kunt aanbrengen.

 

De huid van je gelaat zichtbaar verbeteren met PRP? Neem contact op met Omea.

Waarvoor?

 • gelaat
 • hals
 • handen
 • decolleté

De huid van je gelaat zichtbaar verbeteren met PRP? Neem contact op met Omea.

Producten bij deze behandeling

Dermaceutic Mask 15
Een zuiverend masker dat dankzij glycolzuur en salicylzuur inwerkt op imperfecties en dode huidcellen. Daardoor verdwijnt overtollig talg en vervagen grote poriën. Geschikt voor alle huidtypes, ideaal voor de vette en acnegevoelige huid. Parfumvrij.
Dermaceutic Derma Defense
Een intensief hydraterende zonnebescherming met SPF 50 die de huidteint egaliseert. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Sun Ceutic 50+ Tinted
Deze crème beschermt met SPF 50 niet alleen tegen de schadelijke uv A- en uv B-stralen, maar voorkomt ook huidveroudering dankzij een hoge concentratie hyaluronzuur.
Dermaceutic Derma Lift 5.0
De peptides in dit oogserum geven een instant liftend effect. De actieve ingrediënten verbeteren huidschade en huidveroudering. Parfumvrij.
Dermaceutic Mela Cream
Een crème die pigmentvlekjes actief vermindert en de algemene huidteint verbetert. Parfumvrij.
Dermaceutic Yellow Cream
Deze exfoliërende crème is rijk aan glycolzuur en salicylzuur en pakt pigmentvlekjes en onzuiverheden doelgericht aan. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 1.0
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 0.5
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Tri Vita C30
De hoge concentraties vitamine C in dit serum zorgen niet alleen voor een intensieve revitalisering, maar beschermen en herstellen de huid ook. Daardoor vervagen fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit en krijgt de huidteint een frisse boost. Parfumvrij.
Dermaceutic Turn Over
Een nachtcrème die de tekenen van huidveroudering vermindert door dode huidcellen te verwijderen. De hoge concentratie aan glycolzuur verbetert de huidteint en vervaagt fijne lijntjes en rimpels. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.

Nieuws, actualiteiten en blog

Skin, Anti-aging, Blog, Body
Vitamine A (Retinol)  of Vitamine C (Ascorbinezuur)?
Twee belangrijke vitaminen waar we bij Omea Clinic bijzonder aandacht aan schenken als het op huidverzorging aankomt,  zijn...
Skin, Anti-aging, Body
Medische peeling: dé weg naar een stralende huid
Heb je last van acne of pigmentvlekken? Dan weet je dat deze huidproblemen vaak heel hardnekkig zijn en...
Anti-aging, Body, Skin
Spierontspanners: een antirimpelbehandeling met resultaat
Aan huidveroudering ontsnapt helaas niemand. Vroeg of laat duiken er fijne lijntjes en rimpels op. En ook al...