Rimpels / Anti-aging

Rimpelopvullers / lipfillers

Na verloop van tijd neemt de collageenproductie in je huid af, waardoor fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Ontdek hier de behandeling met rimpelopvullers.

Een jeugdige uitstraling dankzij rimpelopvullers. 

Kissable lips met onze lipfillers.

Door de jaren verliest je huid haar volume en elasticiteit. Het gevolg? Je huid verslapt, waardoor statische rimpels ontstaan. Een rimpelbehandeling met rimpelopvullers geeft je huid opnieuw een jeugdige en frisse uitstraling.

We injecteren de gewenste zone met een rimpelopvuller of filler. Die bestaat ofwel uit hyaluronzuur ofwel uit collageenstimulerende middelen (Radiesse, Ellanse, Sculptra) die je huid van binnenuit hydrateren. Beiden zijn ze verantwoordelijk voor neocollagenase, elastineproductie waardoor je huid zijn elasticititeit, vitaliteit en hydratatie terug kan vinden.

Lip fillers zijn, bij gebrek aan een beter woord, ‘IT’, op dit moment. Met goede reden! Lippen zijn een zeer essentieel en centraal deel van het gezicht. Vrouwen hebben sinds het begin der tijden hun lippen in allerlei kleuren geverfd. Een mooie mond wordt gezien als een teken van jeugd, sensualiteit en gezondheid. Mooie lippen zijn er in alle soorten en maten, maar de meeste mensen houden van volle, gevormde lippen.

Wij bevelen onze lip filler behandeling aan als u natuurlijk vollere lippen en een jeugdiger uiterlijk wilt.

Droomt u van volle, gevormde en mooie lippen? Of wilt u wat meer volume, voor een meer natuurlijke look? Uw lippen zijn een belangrijk onderdeel van uw gezicht, en daarom zijn ze ongelooflijk belangrijk voor uw algehele esthetiek.

 

Bij Omea Clinic worden er enkel hoogstaande merken gebruikt voor alle injecties (Restylane, Stylage, Belotero, Maili).

 

 

Goed om te weten

  • In onze praktijk werken we alleen met veilige en FDA-gecertificeerde fillers.
  • De behandelde zone kan rood zien, kleine bloedstortingen of zwellingen vertonen als gevolg van de injecties. Dat is altijd van voorbijgaande aard.
  • Het effect van een rimpelbehandeling met opvullers is meteen zichtbaar, optimaal na twee maanden en houdt een jaar aan. Herhaalbehandelingen zijn dus nodig voor een duurzaam resultaat.

 

Een afspraak maken voor een rimpelbehandeling met opvullers? Neem contact op met Omea.

Waarvoor?

  • om rimpels aan te pakken: voorhoofd, kraaienpootjes, hals, decolleté, handen
  • om gelaatscontouren te verbeteren: kaaklijn, holle slapen, jukbeenderen, kin
  • om bepaalde zones op te vullen: traangoot, lippen, neuslippenplooi, marionetlijnen, rokerslijntjes op de bovenlip

 

Producten bij deze behandeling

Dermaceutic Mask 15
Een zuiverend masker dat dankzij glycolzuur en salicylzuur inwerkt op imperfecties en dode huidcellen. Daardoor verdwijnt overtollig talg en vervagen grote poriën. Geschikt voor alle huidtypes, ideaal voor de vette en acnegevoelige huid. Parfumvrij.
Dermaceutic Derma Defense
Een intensief hydraterende zonnebescherming met SPF 50 die de huidteint egaliseert. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Sun Ceutic 50+ Tinted
Deze crème beschermt met SPF 50 niet alleen tegen de schadelijke uv A- en uv B-stralen, maar voorkomt ook huidveroudering dankzij een hoge concentratie hyaluronzuur.
Dermaceutic Derma Lift 5.0
De peptides in dit oogserum geven een instant liftend effect. De actieve ingrediënten verbeteren huidschade en huidveroudering. Parfumvrij.
Dermaceutic Mela Cream
Een crème die pigmentvlekjes actief vermindert en de algemene huidteint verbetert. Parfumvrij.
Dermaceutic Yellow Cream
Deze exfoliërende crème is rijk aan glycolzuur en salicylzuur en pakt pigmentvlekjes en onzuiverheden doelgericht aan. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 1.0
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 0.5
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Tri Vita C30
De hoge concentraties vitamine C in dit serum zorgen niet alleen voor een intensieve revitalisering, maar beschermen en herstellen de huid ook. Daardoor vervagen fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit en krijgt de huidteint een frisse boost. Parfumvrij.
Dermaceutic Turn Over
Een nachtcrème die de tekenen van huidveroudering vermindert door dode huidcellen te verwijderen. De hoge concentratie aan glycolzuur verbetert de huidteint en vervaagt fijne lijntjes en rimpels. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.

Nieuws, actualiteiten en blog

Anti-aging
Glow Facial: Driedelige Magie voor Huidperfectionering bij Omea
Welkom in de wereld van pure stralende schoonheid, welkom bij de Glow Facial van Omea. Onze exclusieve behandeling...
Anti-aging
🌞 Stralend de Zon Tegemoet met Omea: Jouw Gids voor Zonbescherming 🌞
Met de lente in volle bloei en de zomer om de hoek, verwelkomen we de warmte en het...
Anti-aging
Rejuvenate Your Skin This Summer with Profhilo: The Ultimate Boost with a Touch of Omea
Met de zomer in volle gang is het tijd om te stralen en te genieten van het mooie...