Rimpels / Anti-aging / Littekens en fijne rimpels

Spierontspanners

Na verloop van tijd neemt de collageenproductie in je huid af, waardoor fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Ontdek hier alles over de behandeling met spierontspanners.

Rimpelbehandeling met spierontspanners

Mimiek- of expressierimpels ontstaan omdat je gezicht constant in beweging is en zo de onderhuidse spieren (on)bewust aanspant. Dat uit zich in kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels, fronsrimpels … Een rimpelbehandeling met spierontspanners is een efficiënte en veilige manier om ze aan te pakken.

Via een fijne naald injecteren we de gewenste zone met een spierontspanner. Dit eiwit onderbreekt tijdelijk de bezenuwing in de huid, waardoor je gezichtsspieren ontspannen en je rimpels vervagen.

Een afspraak maken voor een rimpelbehandeling met spierontspanners? Neem contact op met Omea.

Goed om te weten

 • Het effect van een rimpelbehandeling met spierontspanners is zichtbaar na vijf dagen, en optimaal na twee weken.
 • De behandelde zone kan tijdelijk rood zien of kleine bloedstortingen vertonen als gevolg van de injecties. Dat is altijd tijdelijk.
 • Druk op de ogen of hoofdpijn zijn uitzonderlijke bijwerkingen en altijd tijdelijk.
 • Het effect van een rimpelbehandeling met spierontspanners houdt drie tot zes maanden aan. Herhaalbehandelingen zijn dus nodig voor een duurzaam resultaat.

 

Een afspraak maken voor een rimpelbehandeling met spierontspanners? Neem contact op met Omea.

Waarvoor?

 • expressierimpels
 • voorhoofds- en fronsrimpels
 • kraaienpootjes en neusrimpels
 • putjes in de kin
 • halsrimpels
 • afhangende wenkbrauwen
 • afhangende mondhoeken
 • gummy smile (te veel zichtbaar tandvlees)
 • overmatig zweten
 • migraine

Producten bij deze behandeling

Dermaceutic Mask 15
Een zuiverend masker dat dankzij glycolzuur en salicylzuur inwerkt op imperfecties en dode huidcellen. Daardoor verdwijnt overtollig talg en vervagen grote poriën. Geschikt voor alle huidtypes, ideaal voor de vette en acnegevoelige huid. Parfumvrij.
Dermaceutic Derma Defense
Een intensief hydraterende zonnebescherming met SPF 50 die de huidteint egaliseert. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Sun Ceutic 50+ Tinted
Deze crème beschermt met SPF 50 niet alleen tegen de schadelijke uv A- en uv B-stralen, maar voorkomt ook huidveroudering dankzij een hoge concentratie hyaluronzuur.
Dermaceutic Derma Lift 5.0
De peptides in dit oogserum geven een instant liftend effect. De actieve ingrediënten verbeteren huidschade en huidveroudering. Parfumvrij.
Dermaceutic Mela Cream
Een crème die pigmentvlekjes actief vermindert en de algemene huidteint verbetert. Parfumvrij.
Dermaceutic Yellow Cream
Deze exfoliërende crème is rijk aan glycolzuur en salicylzuur en pakt pigmentvlekjes en onzuiverheden doelgericht aan. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 1.0
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 0.5
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Tri Vita C30
De hoge concentraties vitamine C in dit serum zorgen niet alleen voor een intensieve revitalisering, maar beschermen en herstellen de huid ook. Daardoor vervagen fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit en krijgt de huidteint een frisse boost. Parfumvrij.
Dermaceutic Turn Over
Een nachtcrème die de tekenen van huidveroudering vermindert door dode huidcellen te verwijderen. De hoge concentratie aan glycolzuur verbetert de huidteint en vervaagt fijne lijntjes en rimpels. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.

Nieuws, actualiteiten en blog

Anti-aging
Rejuvenate Your Skin This Summer with Profhilo: The Ultimate Boost with a Touch of Omea
Met de zomer in volle gang is het tijd om te stralen en te genieten van het mooie...
Skin, Anti-aging, Blog, Body
Vitamine A (Retinol)  of Vitamine C (Ascorbinezuur)?
Twee belangrijke vitaminen waar we bij Omea Clinic bijzonder aandacht aan schenken als het op huidverzorging aankomt,  zijn...
Skin, Anti-aging, Body
Medische peeling: dé weg naar een stralende huid
Heb je last van acne of pigmentvlekken? Dan weet je dat deze huidproblemen vaak heel hardnekkig zijn en...