Verslapte huid / Anti-aging

Ultraskin

Naarmate je leeftijd stijgt, neemt het volume in je huid af. Het gevolg is een verslapte huid die je een oudere uitstraling geeft. Ontdek hier de Ultraskin behandeling.

Behandeling met Ultraskin: natuurlijke lifting van je gelaat

Wil je je gelaat op een natuurlijke manier liften, maar is chirurgie een brug te ver? Een behandeling met Ultraskin biedt alle voordelen van een operatieve facelift zonder littekens of hersteltijd. De ultrasone golven pakken de diepere huidlagen aan en verstevigen zo je gelaat.

Tijdens de behandeling plaatsen we een applicator op de huid die via ultrasone golven je huid tot op 5 millimeter diepte verwarmt en zo de onderhuidse collageenaanmaak stimuleert. Je gelaat verstrakt, met een liftend effect als gevolg.

Je huid liften dankzij een behandeling met Ultraskin? Neem contact op met Omea.

Goed om te weten

  • Een behandeling met Ultraskin is niet pijnlijk. Wel kun je een tijdelijke prikkeling of een warmtegevoel ervaren.
  • De behandelde zone kan rood zien of een lichte zwelling vertonen. Dat trekt na een paar uren weg en je kunt dan ook je activiteiten meteen hervatten.
  • Een behandeling met Ultraskin duurt meestal 30 tot 60 minuten.
  • Eén sessie volstaat voor een goed resultaat. Na zes maanden is een vervolgbehandeling aangewezen, afhankelijk van de ernst van de huidverslapping.

 

Je huid liften dankzij een behandeling met Ultraskin? Neem contact op met Omea.

Waarvoor?

Een behandeling met Ultraskin is ideaal:

  • om de huid van de hals, de onderkant van de kin en de wenkbrauwlijn te liften.
  • voor de versteviging en lifting van het aangezicht (wangen, kaakslijn, …)

Producten bij deze behandeling

Dermaceutic Mask 15
Een zuiverend masker dat dankzij glycolzuur en salicylzuur inwerkt op imperfecties en dode huidcellen. Daardoor verdwijnt overtollig talg en vervagen grote poriën. Geschikt voor alle huidtypes, ideaal voor de vette en acnegevoelige huid. Parfumvrij.
Dermaceutic Derma Defense
Een intensief hydraterende zonnebescherming met SPF 50 die de huidteint egaliseert. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Sun Ceutic 50+ Tinted
Deze crème beschermt met SPF 50 niet alleen tegen de schadelijke uv A- en uv B-stralen, maar voorkomt ook huidveroudering dankzij een hoge concentratie hyaluronzuur.
Dermaceutic Derma Lift 5.0
De peptides in dit oogserum geven een instant liftend effect. De actieve ingrediënten verbeteren huidschade en huidveroudering. Parfumvrij.
Dermaceutic Mela Cream
Een crème die pigmentvlekjes actief vermindert en de algemene huidteint verbetert. Parfumvrij.
Dermaceutic Yellow Cream
Deze exfoliërende crème is rijk aan glycolzuur en salicylzuur en pakt pigmentvlekjes en onzuiverheden doelgericht aan. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 1.0
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 0.5
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Tri Vita C30
De hoge concentraties vitamine C in dit serum zorgen niet alleen voor een intensieve revitalisering, maar beschermen en herstellen de huid ook. Daardoor vervagen fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit en krijgt de huidteint een frisse boost. Parfumvrij.
Dermaceutic Turn Over
Een nachtcrème die de tekenen van huidveroudering vermindert door dode huidcellen te verwijderen. De hoge concentratie aan glycolzuur verbetert de huidteint en vervaagt fijne lijntjes en rimpels. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.

Nieuws, actualiteiten en blog

Anti-aging
Glow Facial: Driedelige Magie voor Huidperfectionering bij Omea
Welkom in de wereld van pure stralende schoonheid, welkom bij de Glow Facial van Omea. Onze exclusieve behandeling...
Anti-aging
🌞 Stralend de Zon Tegemoet met Omea: Jouw Gids voor Zonbescherming 🌞
Met de lente in volle bloei en de zomer om de hoek, verwelkomen we de warmte en het...
Anti-aging
Rejuvenate Your Skin This Summer with Profhilo: The Ultimate Boost with a Touch of Omea
Met de zomer in volle gang is het tijd om te stralen en te genieten van het mooie...