De Magie van een Strakke Kaaklijn.

Bij Omea Clinic draait alles om jouw natuurlijke schoonheid te laten stralen! Een strakke kaaklijn is tegenwoordig een populaire behandeling die bijdraagt aan een jeugdige en verfijnde uitstraling. Of je nu een mooiere V-vorm en contour wilt bereiken of een verslapte kaaklijn wilt verstevigen door huidveroudering, Dr. Orlando heeft de perfecte oplossing voor jou.

Waarom Kiezen voor een Kaaklijnbehandeling?

Een strakkere kaaklijn zorgt voor een prachtig silhouet van het gezicht, waardoor je een frisse en jeugdige uitstraling krijgt. Of je nu te maken hebt met volumeverlies of huidverslapping, een kaaklijnbehandeling bij Omea Clinic biedt uitkomst.

Radiesse of Hyaluronzuur Filler?

De keuze tussen Radiesse en hyaluronzuur filler hangt af van jouw wensen en de conditie van je huid. Tijdens een consult zal Dr. Orlando je adviseren over de beste optie voor jouw gezicht.

Hyaluronzuur Filler:

Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende stof in de huid die zorgt voor volume. Met fillers zoals Restylane of Stylage kan de kaaklijn zichtbaar strakker en steviger worden gemaakt. Deze fillers worden langzaam door het lichaam opgenomen, waardoor de behandeling zonder problemen kan worden herhaald.

Radiesse Filler & Sculptra Collageen:

Bij volumeverlies en huidverslapping kan Radiesse of Sculptra collageen de kaaklijn herstellen. Radiesse bevat naast metilcelulosa een extra collageenstimulator, terwijl Sculptra enkel een collageen stimulator is. Deze stoffen stimuleren de huid om zichzelf te verbeteren, waardoor de kaaklijn strakker wordt en hamsterwangetjes verdwijnen. Dr. Orlando bespreekt tijdens het consult welke optie het beste bij jou past.

De Behandeling

Bij aankomst in de Omea Clinic wordt je hartelijk verwelkomd. Dr. Orlando maakt enkele foto’s voor je persoonlijke dossier en brengt vervolgens een verdovende crème aan. De behandeling zelf is snel en eenvoudig. Met een paar injecties in de kaaklijn zorgt Dr. Orlando ervoor dat je gezicht weer straalt. Na de behandeling kun je de behandelde plek koelen en al snel genieten van het resultaat.

Natuurlijk Resultaat

Dr. Orlando van de Omea Clinic gebruikt liever een beetje minder product bij de eerste behandeling om ruimte te laten voor een eventuele touch-up tijdens de gratis controleafspraak. Op deze manier kunnen we je het beste en meest natuurlijke eindresultaat garanderen. Onze artsen gebruiken hyaluronzuur voor hun fillers. Dit bioactieve product heeft een verbeterend effect op de huid door natuurlijke hydratatie en stimulatie van collageen.

DEZE WEG

Bij Omea Clinic streven we naar een jeugdige uitstraling en contouren. Je hoeft niet bang te zijn voor overdreven resultaten. Uiteindelijk wil je er beter uitzien, niet anders. Precies dit is onze kracht: ‘Less is more’.

Hersteltijd en Resultaten

Hoewel je meestal direct kunt pronken met je nieuwe look, kan er enige zwelling optreden die na een paar dagen verdwijnt. Eventuele blauwe plekjes kun je na een paar uur camoufleren. De definitieve resultaten zijn zichtbaar na twee weken, en het effect houdt tot wel twaalf maanden aan. Tijd voor een follow-up? We staan voor je klaar!

Bij Omea Clinic, onder de deskundige leiding van Dr. Orlando, zorgen we ervoor dat je er stralend en natuurlijk uitziet. Kom langs voor een consult, maak hier je afspraak en ontdek hoe we jouw kaaklijn kunnen transformeren!

Anti-aging
Glow Facial: Driedelige Magie voor Huidperfectionering bij Omea
Welkom in de wereld van pure stralende schoonheid, welkom bij de Glow Facial van Omea. Onze exclusieve behandeling...
Anti-aging
🌞 Stralend de Zon Tegemoet met Omea: Jouw Gids voor Zonbescherming 🌞
Met de lente in volle bloei en de zomer om de hoek, verwelkomen we de warmte en het...
Blog
Pioniers in Schoonheid: Ontdek de Kracht van Haarfillers bij Omea.
Bij Omea brengen we haarverzorging naar een hoger niveau met onze geavanceerde hair filler behandelingen. Veel cliënten ervaren...