Draadlift

Draadlift

Rimpelbehandelingen met draadjes

Bij de draadlift wordt gebruik gemaakt van een resorbeerbare draad, die in het onderhuidse weefsel wordt ingebracht, voor tijdelijke ondersteuning van het gezicht en lichaam.

De draadjes worden onder de huid geplaatst, waardoor een verstevigend effect wordt gecreëerd. Op deze manier stimuleren ze verder de productie van collageen en de bloedtoevoer naar het behandelde gebied. 
 

Het uiteindelijke doel is een veilige en effectieve lift te bewerkstelligen van het gehele gezicht of specifieke gebieden. Denk daarbij aan een voorhoofdslift, wanglift of kinlift.
 

Het resultaat is dat men kan/mag verwachten is een verzachting van de  rimpels en een liftend effect voor 12 tot 24 maanden. Resultaten zijn onmiddellijk na de behandeling zichtbaar en worden na 4 weken nog beter, afhankelijk van de huidconditie. Met een touch-up na 9 maanden wordt het profijt van de behandeling verlengd.

Wat andere klanten over ons zeggen

Gewoon super. Geen verkoopspraatjes, maar straight to the point.Love it!
Tessa, Beringen
Een van de beste beslissingen in mijn leven. Kleine puntjes waar ik mij al jaren aan erger, als sneeuw voor de zon verdwenen! Super!
Bart, Helechteren
Ik vond het een enorm grote stap, die 'anti-aging' wereld. Met stress en vele vragen maakte ik mijn eerste afspraak. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Orlando en Katleen. Ze gaan stap voor stap te werk! Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Nicole, Tongeren
In het begin was ik bang dat mensen iets zouden zien na de behandeling. Maar de behandelingen worden door Dr Argento en zijn team zo zorgvuldig uitgevoerd dat ik enkel maar complimenten krijg over mijn gezicht. Een echte aanrader!!!
liliane, Diest
Al jaren loop ik bij verschillende dermatologen de deur plat voor acnébehandelingen.Maar dankzij OMEA Clinic heb ik eindelijk een blijvende oplossing gevonden. Ik ben hun erg dankbaar.
Tom, Hasselt
De vraag 'heb je slecht geslapen' steeds weer horen na een goede nachtrust wordt vervelend. Ik besloot in te grijpen en profiteerde van de gratis huidanalyse. Op een professionele manier bespreken ze een uitgebreid behandelplan. De vermoeide blik is weg, mijn huid straalt weer! Ik blijf zeker komen, om de 2 maanden staat er een verzorging bij OMEA in mijn agenda!
Mieke, Antwerpen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief