Glow Facial: Driedelige Magie voor Huidperfectionering bij Omea

Welkom in de wereld van pure stralende schoonheid, welkom bij de Glow Facial van Omea. Onze exclusieve behandeling bestaat uit drie zorgvuldig ontworpen stappen, elk met het doel om je huid te transformeren en je natuurlijke glow te onthullen.

Stap 1: Peeling

De eerste stap van de Glow Facial is een krachtige peeling. Hierbij verwijderen we de laag dode huidcellen, waardoor de werkzame stoffen diep in de huid kunnen doordringen. Dit stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, wat resulteert in een gladdere, vollere en egalere huid. Door het activeren van collageen en elastinevezels begint je huid zichtbaar te stralen.

Stap 2: Microneedling

In de tweede stap staat microneedling centraal. Met precisie creëren we minuscule gaatjes in de huid, waardoor fibroblasten worden geactiveerd om collageen en elastine te produceren. Onze speciaal samengestelde serums, rijk aan vitaminen, antioxidanten en aminozuren, versterken dit effect. Dit resulteert in een stevigere huid en een jeugdige uitstraling.

Stap 3: Lumi 8 LED

De laatste stap is de Lumi 8 LED-behandeling. Deze technologie gebruikt geprogrammeerde pulsen en energie-intensiteit om fijne lijntjes en rimpels te vervagen. Daarnaast helpt het bij het verminderen van acne, pigmentvlekken, littekens en een doffe teint. De niet-invasieve LED-therapie stimuleert de cellen op het hoogste niveau en biedt een ontspannende en verjongende ervaring.

Wat Kun Je Verwachten van de Glow Facial?

De Glow Facial gaat verder dan een stralende huid; het is een transformatie naar een nieuwe dimensie van schoonheid. Je kunt rekenen op een prachtige glow, heldere poriën, vervaagde rimpels en een huid vol vitaliteit. Dit is niet zomaar een behandeling; het is jouw reis naar de meest stralende versie van jezelf.

FAQ

Wat is het verschil tussen een peeling of microneedling en de Glow Facial?

Bij de Glow Facial combineren we beide technieken. Eerst bereiden we de huid voor met een peeling om dode huidcellen te verwijderen. Daarna passen we microneedling toe met een vitamine C-concentraat dat, dankzij de voorafgaande peeling, veel beter wordt opgenomen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Elke behandeling kan afzonderlijk worden uitgevoerd of als onderdeel van een kuur. Een kuur bestaat uit 5 behandelingen met intervallen van 10 tot 14 dagen. Tijdens de kuur krijg je een aangepast verzorgingsproduct mee naar huis om de behandeling op de juiste manier voort te zetten. Voor meer vrijblijvende informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Is de behandeling veilig?

Onze peelings zijn gebufferd, wat betekent dat de zuurtegraad van de huid onder controle blijft en de kans op irritatie minimaal is. Bij microneedling gebruiken we steriele naaldkopjes en hoogwaardige producten die voldoen aan de strengste medische ISO-normen. Dit maakt de behandeling efficiënt en volledig veilig, zodat je kunt genieten van een stralende huid in alle comfort.

Voor meer informatie of een afspraak, klik hier.

Anti-aging
🌞 Stralend de Zon Tegemoet met Omea: Jouw Gids voor Zonbescherming 🌞
Met de lente in volle bloei en de zomer om de hoek, verwelkomen we de warmte en het...
Blog
Pioniers in Schoonheid: Ontdek de Kracht van Haarfillers bij Omea.
Bij Omea brengen we haarverzorging naar een hoger niveau met onze geavanceerde hair filler behandelingen. Veel cliënten ervaren...
Blog
Schoonheid Verzekerd: Dr. Orlando Argento, Jouw Stralende Gids door de Wereld van Esthetiek
In de wereld van cosmetische behandelingen is de keuze aan specialisten overweldigend. Een arts, een chirurg, of misschien...