Medische peeling: dé weg naar een stralende huid

Heb je last van acne of pigmentvlekken? Dan weet je dat deze huidproblemen vaak heel hardnekkig zijn en je vertrouwen een behoorlijke deuk kunnen geven. Meestal heb je ook al heel wat zalfjes en crèmes uitgeprobeerd, zonder dat gedroomde resultaat.

Bij Omea gebruiken we al jaren medische peelings om die vervelende huidkwaaltjes aan te pakken. Ze egaliseren je huid en laten haar weer stralen zoals nooit tevoren. In deze blog leggen we graag uit wat een medische peeling juist inhoudt en hoe we te werk gaan.

Het geheim van een medische peeling?

Celvernieuwing is het geheime wapen van de medische peeling. Doordat de bovenste huidlaag afschilfert, wordt de celvorming in de huid gestimuleerd. Het gevolg? De huidstructuur verbetert zichtbaar, waardoor je gelaat er mooier, egaler en jonger gaat uitzien.

Bij Omea maken we gebruik van peelings op basis van TCA, TCA fenol en fruitzuren. Vitamine C-peelings passen we vlak voor de zomer toe om je huid extra goed te wapenen tegen de zon.

Onze aanpak voor een zichtbaar resultaat

Bij Omea worden medische peelings uitsluitend door dokter Argento uitgevoerd en gebruiken we alleen gecertificeerde producten. Daardoor reken je op een 100% veilige behandeling in onze praktijk.

  • Tijdens een huidanalyse bekijken we je huid in detail en bepalen we welke peelingstoffen geschikt zijn voor jouw huidtype.
  • We brengen de peelingstoffen aan op je huid, zodat ze kunnen inwerken.
  • Na een paar dagen start de celvernieuwing en begint je huid te vervellen. Dat proces duurt een vijftal dagen. Je ‘nieuwe’, strakkere huidlaag komt uiteindelijk naar de oppervlakte.

Voor een optimaal resultaat raden we een kuurvorm van drie behandelingen aan, met een interval van twee weken tot een maand.

Wil jij ook je huid verbeteren dankzij een medische peeling? Neem contact op met Omea.

Blog
Draadlift voor een Jeugdige Lift en Strakheid.
Draadlift is onze doeltreffende methode om de contouren van je gezicht en hals te liften en verstevigen. Delicate,...
Blog
Eyes Reimagined: Ontdek de Magie van een Ooglift!
We zijn verheugd om jou mee te nemen op een reis door de wereld van ooglidcorrecties, een ingreep...
Anti-aging
Rejuvenate Your Skin This Summer with Profhilo: The Ultimate Boost with a Touch of Omea
Met de zomer in volle gang is het tijd om te stralen en te genieten van het mooie...