Medische peeling: dé weg naar een stralende huid

Heb je last van acne of pigmentvlekken? Dan weet je dat deze huidproblemen vaak heel hardnekkig zijn en je vertrouwen een behoorlijke deuk kunnen geven. Meestal heb je ook al heel wat zalfjes en crèmes uitgeprobeerd, zonder dat gedroomde resultaat.

Bij Omea gebruiken we al jaren medische peelings om die vervelende huidkwaaltjes aan te pakken. Ze egaliseren je huid en laten haar weer stralen zoals nooit tevoren. In deze blog leggen we graag uit wat een medische peeling juist inhoudt en hoe we te werk gaan.

Het geheim van een medische peeling?

Celvernieuwing is het geheime wapen van de medische peeling. Doordat de bovenste huidlaag afschilfert, wordt de celvorming in de huid gestimuleerd. Het gevolg? De huidstructuur verbetert zichtbaar, waardoor je gelaat er mooier, egaler en jonger gaat uitzien.

Bij Omea maken we gebruik van peelings op basis van TCA, TCA fenol en fruitzuren. Vitamine C-peelings passen we vlak voor de zomer toe om je huid extra goed te wapenen tegen de zon.

Onze aanpak voor een zichtbaar resultaat

Bij Omea worden medische peelings uitsluitend door dokter Argento uitgevoerd en gebruiken we alleen gecertificeerde producten. Daardoor reken je op een 100% veilige behandeling in onze praktijk.

  • Tijdens een huidanalyse bekijken we je huid in detail en bepalen we welke peelingstoffen geschikt zijn voor jouw huidtype.
  • We brengen de peelingstoffen aan op je huid, zodat ze kunnen inwerken.
  • Na een paar dagen start de celvernieuwing en begint je huid te vervellen. Dat proces duurt een vijftal dagen. Je ‘nieuwe’, strakkere huidlaag komt uiteindelijk naar de oppervlakte.

Voor een optimaal resultaat raden we een kuurvorm van drie behandelingen aan, met een interval van twee weken tot een maand.

Wil jij ook je huid verbeteren dankzij een medische peeling? Neem contact op met Omea.

Anti-aging
Glow Facial: Driedelige Magie voor Huidperfectionering bij Omea
Welkom in de wereld van pure stralende schoonheid, welkom bij de Glow Facial van Omea. Onze exclusieve behandeling...
Anti-aging
🌞 Stralend de Zon Tegemoet met Omea: Jouw Gids voor Zonbescherming 🌞
Met de lente in volle bloei en de zomer om de hoek, verwelkomen we de warmte en het...
Blog
Pioniers in Schoonheid: Ontdek de Kracht van Haarfillers bij Omea.
Bij Omea brengen we haarverzorging naar een hoger niveau met onze geavanceerde hair filler behandelingen. Veel cliënten ervaren...