Over Omea

Over Omea

Al meer dan 10 jaar uw specialist voor uw huid & anti-aging

Omea is een clinic gelegen in Tessenderlo (Limburg) waar u terecht kunt met al uw huidproblemen.
Op een gemakkelijke, betaalbare en laagdrempelige manier gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing voor uw huidprobleem.

Wij staan garant voor individuele zorg, wetenschappelijke benadering en veilig beproefde behandelingen in een comfortabele en luxueuze omgeving.
De behandelingen zijn betaalbaar en er is individuele zorg en een persoonlijke benadering door ervaren specialisten.

 

We bieden een breed scala aan behandelingen en consulten aan.

Wat andere klanten over ons zeggen

Gewoon super. Geen verkoopspraatjes, maar straight to the point.Love it!
Tessa, Beringen
In het begin was ik bang dat mensen iets zouden zien na de behandeling. Maar de behandelingen worden door Dr Argento en zijn team zo zorgvuldig uitgevoerd dat ik enkel maar complimenten krijg over mijn gezicht. Een echte aanrader!!!
liliane, Diest
Een van de beste beslissingen in mijn leven. Kleine puntjes waar ik mij al jaren aan erger, als sneeuw voor de zon verdwenen! Super!
Bart, Helechteren
Al jaren loop ik bij verschillende dermatologen de deur plat voor acnébehandelingen.Maar dankzij OMEA Clinic heb ik eindelijk een blijvende oplossing gevonden. Ik ben hun erg dankbaar.
Tom, Hasselt
Ik vond het een enorm grote stap, die 'anti-aging' wereld. Met stress en vele vragen maakte ik mijn eerste afspraak. Ik voelde me onmiddellijk op mijn gemak bij Orlando en Katleen. Ze gaan stap voor stap te werk! Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Nicole, Tongeren
De vraag 'heb je slecht geslapen' steeds weer horen na een goede nachtrust wordt vervelend. Ik besloot in te grijpen en profiteerde van de gratis huidanalyse. Op een professionele manier bespreken ze een uitgebreid behandelplan. De vermoeide blik is weg, mijn huid straalt weer! Ik blijf zeker komen, om de 2 maanden staat er een verzorging bij OMEA in mijn agenda!
Mieke, Antwerpen

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief