Rejuvenate Your Skin This Summer with Profhilo: The Ultimate Boost with a Touch of Omea

Met de zomer in volle gang is het tijd om te stralen en te genieten van het mooie weer. En wat is een betere manier om uw zelfvertrouwen te vergroten dan met een jeugdige, stralende huid?

Maak kennis met Profhilo, een revolutionaire behandeling die gebruikmaakt van hyaluronzuur om uw huid te verjongen en te revitaliseren.

In deze blog zullen we de voordelen van Profhilo verkennen en de connectie leggen met de bekende Omea Anti-Aging Clinic. Bereid u voor om het geheim te ontdekken achter een gladde, stevige en gehydrateerde huid, terwijl u optimaal van de zomermaanden geniet.

Profhilo: De kracht van hyaluronzuur

Hyaluronzuur, bekend om zijn drie S’en – Soepelheid, Stevigheid en Sappigheid, is een natuurlijke stof die van nature voorkomt in ons lichaam. Het bevindt zich niet alleen in onze huid, maar ook in onze gewrichten en oogbollen, waardoor het een volledig natuurlijke verbinding is voor ons lichaam. Naarmate we ouder worden, neemt echter de productie van hyaluronzuur geleidelijk af, wat resulteert in een afname van de niveaus binnen ons lichaam.

Terwijl hyaluronzuur veelvuldig wordt gebruikt in dermale fillers, is het belangrijk op te merken dat het hyaluronzuur in fillers verschilt van het natuurlijk aanwezige hyaluronzuur in ons lichaam. De moleculen in filler hyaluronzuur zijn groter en gekruist, waardoor het afbraakproces vertraagt. De grootte en mate van kruisverbinding van de moleculen bepalen de dikte en levensduur van de filler.

Profhilo: Meer dan een filler

Profhilo onderscheidt zich van traditionele fillers. In tegenstelling tot fillers is het hyaluronzuur van Profhilo niet gekruist en lijkt het sterk op ons lichaamseigen hyaluronzuur. In plaats van als een filler onder de huid te blijven, wordt Profhilo snel opgenomen door het lichaam. Dankzij de samenstelling van twee verschillende soorten hyaluronzuur (laag- en hoogmoleculair) vormt Profhilo echter een extra laagje onder de huid, een ‘second skin’.

De unieke formule van Profhilo stimuleert het onderhuidse vetweefsel dat met de leeftijd sterk afneemt. Dit onderhuidse laagje zorgt voor vloeiende, jeugdige contouren van het gezicht. Het is vergelijkbaar met een vierseizoenendekbed: wanneer we jong zijn, is het dekbed met al zijn lagen nog volledig intact. Het gezicht heeft mooie vloeiende contouren en een frisse uitstraling. Na ons 30e levensjaar begint de onderhuidse vetlaag te verminderen en zakken de overige, grotere vetcompartimenten naar de kaaklijn. Het gezicht krijgt een A-vorm; het grootste volume bevindt zich op de kaak.

Het effect van Profhilo

Wat Profhilo doet, is het stimuleren van het onderhuidse vetlaagje, waardoor de gezichtscontouren strakker worden en het gezicht weer een vloeiende lijn krijgt. De lagen van het “vierseizoenendekbed” worden hersteld, waardoor het gezicht jeugdiger wordt zonder dat het opgevuld wordt. Daarnaast hydrateert Profhilo de huid en geeft het een gezonde gloed, dankzij de huidverbeterende eigenschappen van hyaluronzuur. Profhilo is geen skinbooster of mesotherapiebehandeling, waarbij niet-gekruist hyaluronzuur wordt gebruikt dat puur hydraterend werkt voor de huid. Ook de behandelingstechniek verschilt. Bij mesotherapie worden kleine injecties met behulp van een mesogun in het huidoppervlak gegeven.

Verloop van de behandeling

Met een dunne naald worden kleine hoeveelheden Profhilo op bepaalde punten van het gezicht onder de huid aangebracht. De behandeling is nagenoeg pijnloos omdat de naald heel dun is en slechts zeer kleine hoeveelheden vloeistof worden gebruikt.

Resultaten en duurzaamheid

Uw huid heeft echter tijd nodig om Profhilo op te nemen en de ‘second skin’ te vormen. Na vier weken wordt de behandeling herhaald en ziet u het optimale resultaat.

Afhankelijk van uw huidconditie en volumeverlies houdt het resultaat tussen de 6 en 12 maanden aan. Daarna kan de behandeling worden herhaald.

Voor wie is de behandeling geschikt?

Als u niet veel rimpels en verslapping in uw gezicht heeft, maar merkt dat de zachte vloeiende contouren beginnen te vervagen, dan is een Profhilo-behandeling een uitstekende keuze. Profhilo maakt gebruik van een puur natuurlijke stof en vermijdt de stap naar traditionele fillers. Voor een professionele Profhilo-behandeling kunt u terecht bij de Omea Anti-Aging Clinic.

Conclusie:

Profhilo biedt een unieke benadering voor het verjongen van de huid, met behulp van hyaluronzuur dat nauw verwant is aan ons lichaamseigen hyaluronzuur. De behandeling stimuleert het onderhuidse vetweefsel en herstelt de jeugdige contouren van het gezicht. Met Profhilo krijgt uw huid een boost van hydratatie en een gezonde gloed. Bezoek de Omea Anti-Aging Clinic om te genieten.

Tot binnenkort.

Anti-aging
Glow Facial: Driedelige Magie voor Huidperfectionering bij Omea
Welkom in de wereld van pure stralende schoonheid, welkom bij de Glow Facial van Omea. Onze exclusieve behandeling...
Anti-aging
🌞 Stralend de Zon Tegemoet met Omea: Jouw Gids voor Zonbescherming 🌞
Met de lente in volle bloei en de zomer om de hoek, verwelkomen we de warmte en het...
Blog
Pioniers in Schoonheid: Ontdek de Kracht van Haarfillers bij Omea.
Bij Omea brengen we haarverzorging naar een hoger niveau met onze geavanceerde hair filler behandelingen. Veel cliënten ervaren...