Schoonheid Verzekerd: Dr. Orlando Argento, Jouw Stralende Gids door de Wereld van Esthetiek

In de wereld van cosmetische behandelingen is de keuze aan specialisten overweldigend. Een arts, een chirurg, of misschien een schoonheidsspecialist; wie vertrouw je met jouw esthetische wensen? In een tijd waarin schoonheidsspecialisten zich soms voordoen als volwaardige esthetische artsen, is het cruciaal om het onderscheid te begrijpen. Laat mij je meenemen door het verschil tussen deze vakgebieden.

De Schoonheidsspecialist:

Een schoonheidsspecialist mag dan bedreven zijn in diverse behandelingen, maar cosmetische ingrepen zoals snijden of injecteren behoren niet tot hun bevoegdheden. Zonder de juiste opleiding kunnen zij niet voldoen aan de wettelijke eisen voor deze ingrijpende procedures. Ook Dermapenbehandelingen die de huid penetreren zijn dus niet toegelaten! IPl -ontharingslasers zijn wel toegelaten mits een degelijke opleiding kan voorgelegd worden. Andere laserbehandelingen        ( klasse IV: CO2 lasers, Erbiumlasers, …) zijn verboden. 

De Arts: Erkend Esthetisch Arts, Dr. Orlando Argento

Een arts, met een afgeronde opleiding geneeskunde, heeft wel de bevoegdheid om snij- en injectietechnieken toe te passen. Wettelijk gezien mag een arts dus cosmetische behandelingen uitvoeren. Hier schittert Dr. Orlando Argento als een erkend esthetisch arts, met een indrukwekkende staat van dienst. In 1997 behaalde hij met onderscheiding zijn diploma geneeskunde aan de VUB. Zijn passie voor esthetische geneeskunde die al vroeg na de start van zijn praktijk startte in 1999,  leidde tot verdere specialisatie met deelname aan verschillende congressen en het volgen van tal van opleidingen. 

In 2005 legde Dr. Argento de funderingen voor zijn eigen praktijk Omea Clinic in Tessenderlo, waar hij als esthetisch arts met buitengewone precisie en toewijding zijn vak uitoefent. Als voorvechter van voortdurende verbetering blijft Dr. Argento zich bijscholen in de nieuwste technieken, producten en behandelingen. Zijn toewijding vertaalt zich naar de beste zorg voor jouw huid, waardoor je in zijn deskundige handen kunt vertrouwen op een stralend resultaat. Ontdek zelf waarom Dr. Orlando Argento dé keuze is voor esthetische verfijning bij Omea.

De Chirurg:

Een chirurg, als medisch specialist, heeft niet alleen de algemene geneeskundeopleiding voltooid maar heeft zich ook verder gespecialiseerd. Een plastisch chirurg, bijvoorbeeld, is bevoegd voor een breed scala aan cosmetische behandelingen, van botox tot ooglidcorrecties, borstvergrotingen en liposucties. Belangrijk is wel om ervoor te zorgen dat de gekozen chirurg ervaring heeft met de specifieke behandeling die je nodig hebt.

In de bekwame handen van Dr. Orlando Argento ben je verzekerd van een ervaren esthetische arts met de juiste opleiding en specialisatie.

Het is niet alleen onze missie om jou te laten stralen, maar ook om de veiligheid en het vertrouwen van onze patiënten te waarborgen. Kies wijs, kies voor kwaliteit – kies voor Dr. Orlando Argento

Maak hier je afspraak.

Anti-aging
Glow Facial: Driedelige Magie voor Huidperfectionering bij Omea
Welkom in de wereld van pure stralende schoonheid, welkom bij de Glow Facial van Omea. Onze exclusieve behandeling...
Anti-aging
🌞 Stralend de Zon Tegemoet met Omea: Jouw Gids voor Zonbescherming 🌞
Met de lente in volle bloei en de zomer om de hoek, verwelkomen we de warmte en het...
Blog
Pioniers in Schoonheid: Ontdek de Kracht van Haarfillers bij Omea.
Bij Omea brengen we haarverzorging naar een hoger niveau met onze geavanceerde hair filler behandelingen. Veel cliënten ervaren...