Skin / Littekens en fijne rimpels / Pigmentvlekken

Dermapen

Littekens en fijne rimpels kunnen heel ontsierend zijn en je zelfbeeld negatief beïnvloeden. Pak ze doelgericht aan met de Dermapen behandeling.

Behandeling met Dermapen voor zichtbare huidverbetering

Littekens en fijne rimpels … Het zijn huidkwaaltjes die je liever kwijt dan rijk bent, want ze maken je onzeker en beïnvloeden je zelfbeeld. Wil je weer zelfverzekerd in de spiegel kijken? Een behandeling met Dermapen verbetert je huid zichtbaar.

De Dermapen-behandeling is een microneedling-techniek waarbij we via een toestel geconcentreerde werkstoffen en vitamines in de huid brengen. Zo stimuleren we je huidcellen om nieuw bindweefsel aan te maken en geven we de collageen- en elastineproductie in je huid een boost. Het resultaat? Je huid herstructureert zich en ziet er jonger en gezonder uit.

Je huid zichtbaar verbeteren met Dermapen? Neem contact op met Omea.

 

Goed om te weten

  • Een behandeling met Dermapen neemt ongeveer 45 minuten in beslag.
  • Dermapen is een veilige, veelgevraagde en pijnloze behandeling om je huid te verbeteren.
  • Een kuurvorm van zes behandelingen, met een interval van vier tot zes weken, geeft de beste resultaten.
  • Soms is een combinatiebehandeling met een peeling aan te raden. Dat bespreken we tijdens een eerste consultatie.
  • Na de behandeling kan je huid gedurende een paar dagen rood zien en rode puntjes vertonen. Ook een lichte zwelling is mogelijk. Na een vijftal dagen is de huid volledig hersteld.
  • Tot 48 uur na de behandeling raden we af om intensief te sporten, te warme douches te nemen en make-up te gebruiken. Je kunt ook beter de zon vermijden gedurende twee weken. Smeer altijd een beschermingsproduct met SPF 50.

 

Je huid zichtbaar verbeteren met Dermapen? Neem contact op met Omea.

Waarvoor?

 

Producten bij deze behandeling

Dermaceutic Mask 15
Een zuiverend masker dat dankzij glycolzuur en salicylzuur inwerkt op imperfecties en dode huidcellen. Daardoor verdwijnt overtollig talg en vervagen grote poriën. Geschikt voor alle huidtypes, ideaal voor de vette en acnegevoelige huid. Parfumvrij.
Dermaceutic Derma Defense
Een intensief hydraterende zonnebescherming met SPF 50 die de huidteint egaliseert. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Sun Ceutic 50+ Tinted
Deze crème beschermt met SPF 50 niet alleen tegen de schadelijke uv A- en uv B-stralen, maar voorkomt ook huidveroudering dankzij een hoge concentratie hyaluronzuur.
Dermaceutic Derma Lift 5.0
De peptides in dit oogserum geven een instant liftend effect. De actieve ingrediënten verbeteren huidschade en huidveroudering. Parfumvrij.
Dermaceutic Mela Cream
Een crème die pigmentvlekjes actief vermindert en de algemene huidteint verbetert. Parfumvrij.
Dermaceutic Yellow Cream
Deze exfoliërende crème is rijk aan glycolzuur en salicylzuur en pakt pigmentvlekjes en onzuiverheden doelgericht aan. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 1.0
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 0.5
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Tri Vita C30
De hoge concentraties vitamine C in dit serum zorgen niet alleen voor een intensieve revitalisering, maar beschermen en herstellen de huid ook. Daardoor vervagen fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit en krijgt de huidteint een frisse boost. Parfumvrij.
Dermaceutic Turn Over
Een nachtcrème die de tekenen van huidveroudering vermindert door dode huidcellen te verwijderen. De hoge concentratie aan glycolzuur verbetert de huidteint en vervaagt fijne lijntjes en rimpels. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.

Nieuws, actualiteiten en blog

Skin, Anti-aging, Blog, Body
Vitamine A (Retinol)  of Vitamine C (Ascorbinezuur)?
Twee belangrijke vitaminen waar we bij Omea Clinic bijzonder aandacht aan schenken als het op huidverzorging aankomt,  zijn...
Skin, Anti-aging, Body
Medische peeling: dé weg naar een stralende huid
Heb je last van acne of pigmentvlekken? Dan weet je dat deze huidproblemen vaak heel hardnekkig zijn en...
Anti-aging, Body, Skin
Spierontspanners: een antirimpelbehandeling met resultaat
Aan huidveroudering ontsnapt helaas niemand. Vroeg of laat duiken er fijne lijntjes en rimpels op. En ook al...