Body / Huidversteviging

Huidversteving met Injectbables

Zoekt u naar een effectieve oplossing voor een slapper wordende huid, zonder ingrijpende chirurgie? Ontdek de kracht van huidversteviging met injectables. Dankzij de innovatieve collageenstimulerende filler, bieden wij u een behandeling die uw huid niet alleen gladder maakt, maar ook zorgt voor een volumineuze en gezonde uitstraling.

Huidversteviging Geherdefinieerd: De Toekomst van Injectables.

Ontdek de revolutionaire kracht van Lanluma, een geavanceerde collageenstimulerende filler gebaseerd op poly-L-melkzuur (PLLA). Deze innovatieve formule, samengesteld uit moleculen die deel uitmaken van de alfa-hydroxyzuren familie en vergelijkbaar zijn met biologisch afbreekbaar hechtmateriaal, staat aan de basis van onze baanbrekende behandeling.

Lanluma onderscheidt zich door een unieke samenstelling van PLLA-microdeeltjes, optimaal verdeeld om zowel uitgebreide gebieden als de kaaklijn en kin effectief van volume te voorzien en de huid van binnenuit te revitaliseren.

Het resultaat? Een onmiddellijke verbetering van de huidtextuur en -elasticiteit, met voortdurende, zichtbare verbeteringen tot zes maanden na de behandeling, en een effect dat tot twee jaar kan aanhouden.

Maar deze behandeling gaat verder dan het herstellen van volume. Het is speciaal ontwikkeld om ook de meer subtiele tekenen van veroudering aan te pakken, zoals fijne lijntjes, diepe rimpels en onregelmatigheden in de huidtextuur. Specifiek ontworpen voor extra volumetoename, corrigeert efficiënt oneffenheden zoals putjes en littekens, en faciliteert het contouren van het gezicht voor meer symmetrie en balans, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een strakkere en jonger ogende huid.

Goed om te weten

Voor een prachtig, natuurlijk ogend resultaat is het cruciaal de behandeling te ondergaan bij een ervaren esthetische arts. Bij Omea Kliniek sta je in goede handen. Onze specialisten werken nauw met je samen om je wensen te begrijpen en te bepalen op welke gebieden de injectables het best kunnen worden toegepast. De procedure is nagenoeg pijnloos en eventuele zwelling of gevoeligheid op de injectieplaatsen verdwijnt snel. Je kunt direct na de behandeling je normale activiteiten hervatten.

Deze behandeling biedt een duurzaam effect, waardoor je tot wel 2 jaar van de voordelen kunt genieten. Het resultaat ontvouwt zich geleidelijk, aangezien de stimulatie van collageen aanhoudend effect heeft op je huid, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Voor het beste resultaat raden we aan om het behandelde gebied de eerste twee weken dagelijks twee keer tien minuten te masseren. Dit zorgt voor een optimale verspreiding van de injectable en resulteert in een natuurlijk strakke en levendige huid.

 

 

Wil je overgewicht aanpakken? Neem contact op met Omea voor een behandeling met injecties om te vermageren.

 

Waarvoor?

  • Decolleté
  • Hals
  • Kaaklijn
  • Handen
  • Jukbeenderen
  • Marionetlijnen
  • Neus-lippenplooi

Producten bij deze behandeling

Dermaceutic Mask 15
Een zuiverend masker dat dankzij glycolzuur en salicylzuur inwerkt op imperfecties en dode huidcellen. Daardoor verdwijnt overtollig talg en vervagen grote poriën. Geschikt voor alle huidtypes, ideaal voor de vette en acnegevoelige huid. Parfumvrij.
Dermaceutic Derma Defense
Een intensief hydraterende zonnebescherming met SPF 50 die de huidteint egaliseert. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Sun Ceutic 50+ Tinted
Deze crème beschermt met SPF 50 niet alleen tegen de schadelijke uv A- en uv B-stralen, maar voorkomt ook huidveroudering dankzij een hoge concentratie hyaluronzuur.
Dermaceutic Derma Lift 5.0
De peptides in dit oogserum geven een instant liftend effect. De actieve ingrediënten verbeteren huidschade en huidveroudering. Parfumvrij.
Dermaceutic Mela Cream
Een crème die pigmentvlekjes actief vermindert en de algemene huidteint verbetert. Parfumvrij.
Dermaceutic Yellow Cream
Deze exfoliërende crème is rijk aan glycolzuur en salicylzuur en pakt pigmentvlekjes en onzuiverheden doelgericht aan. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 1.0
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 0.5
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Tri Vita C30
De hoge concentraties vitamine C in dit serum zorgen niet alleen voor een intensieve revitalisering, maar beschermen en herstellen de huid ook. Daardoor vervagen fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit en krijgt de huidteint een frisse boost. Parfumvrij.
Dermaceutic Turn Over
Een nachtcrème die de tekenen van huidveroudering vermindert door dode huidcellen te verwijderen. De hoge concentratie aan glycolzuur verbetert de huidteint en vervaagt fijne lijntjes en rimpels. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.

Nieuws, actualiteiten en blog

Skin, Anti-aging, Blog, Body
Vitamine A (Retinol)  of Vitamine C (Ascorbinezuur)?
Twee belangrijke vitaminen waar we bij Omea Clinic bijzonder aandacht aan schenken als het op huidverzorging aankomt,  zijn...
Skin, Anti-aging, Body
Medische peeling: dé weg naar een stralende huid
Heb je last van acne of pigmentvlekken? Dan weet je dat deze huidproblemen vaak heel hardnekkig zijn en...
Anti-aging, Body, Skin
Spierontspanners: een antirimpelbehandeling met resultaat
Aan huidveroudering ontsnapt helaas niemand. Vroeg of laat duiken er fijne lijntjes en rimpels op. En ook al...