Overtollig vetweefsel / Body

LipoContrast

Niet tevreden met het cijfer op je weegschaal? Pak je overtollige kilootjes en voel je beter en energieker. Ontdek hier alles over de LipoContrast behandeling.

LipoContrast: overtollig vet doeltreffend aanpakken

Overtollig vet kan je zelfvertrouwen een behoorlijke deuk geven. En het verdwijnt helaas niet altijd met diëten of sporten. LipoContrast pakt je probleemzones doelgericht aan. Het resultaat? Je wordt zelfverzekerder en je voelt je beter in je vel.

Tijdens de behandeling maken we gebruik van trithermale therapie: via een toestel verhitten we de huid eerst, vervolgens koelen we die sterk af en daarna verhitten we ze opnieuw. Daardoor bevriezen en kristalliseren de vetcellen, sterven ze af en worden ze uiteindelijk afgevoerd.

Goed om te weten

  • De vetcellen worden geleidelijk afgevoerd. Dat kan tot zes maanden duren.
  • De duur van de behandeling is afhankelijk van de probleemzone, maar neemt doorgaans één tot twee uur in beslag.
  • Voor een optimaal resultaat zijn één tot drie sessies aangewezen.
  • De behandeling met LipoContrast is niet pijnlijk en er zijn ook geen bijwerkingen. Om bloeduitstortingen of hematomen te vermijden, raden we aan om voor de behandeling geen bloedverdunners of pijnstillers te gebruiken.

Wil je je overtollige vet doelgericht aanpakken met LipoContrast? Neem contact op met Omea.

Waarvoor?

  • buikwand
  • heupen
  • billen
  • knieën
  • kin
  • armen

Producten bij deze behandeling

Dermaceutic Mask 15
Een zuiverend masker dat dankzij glycolzuur en salicylzuur inwerkt op imperfecties en dode huidcellen. Daardoor verdwijnt overtollig talg en vervagen grote poriën. Geschikt voor alle huidtypes, ideaal voor de vette en acnegevoelige huid. Parfumvrij.
Dermaceutic Derma Defense
Een intensief hydraterende zonnebescherming met SPF 50 die de huidteint egaliseert. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Sun Ceutic 50+ Tinted
Deze crème beschermt met SPF 50 niet alleen tegen de schadelijke uv A- en uv B-stralen, maar voorkomt ook huidveroudering dankzij een hoge concentratie hyaluronzuur.
Dermaceutic Derma Lift 5.0
De peptides in dit oogserum geven een instant liftend effect. De actieve ingrediënten verbeteren huidschade en huidveroudering. Parfumvrij.
Dermaceutic Mela Cream
Een crème die pigmentvlekjes actief vermindert en de algemene huidteint verbetert. Parfumvrij.
Dermaceutic Yellow Cream
Deze exfoliërende crème is rijk aan glycolzuur en salicylzuur en pakt pigmentvlekjes en onzuiverheden doelgericht aan. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 1.0
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 0.5
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Tri Vita C30
De hoge concentraties vitamine C in dit serum zorgen niet alleen voor een intensieve revitalisering, maar beschermen en herstellen de huid ook. Daardoor vervagen fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit en krijgt de huidteint een frisse boost. Parfumvrij.
Dermaceutic Turn Over
Een nachtcrème die de tekenen van huidveroudering vermindert door dode huidcellen te verwijderen. De hoge concentratie aan glycolzuur verbetert de huidteint en vervaagt fijne lijntjes en rimpels. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.

Nieuws, actualiteiten en blog

Skin, Anti-aging, Blog, Body
Vitamine A (Retinol)  of Vitamine C (Ascorbinezuur)?
Twee belangrijke vitaminen waar we bij Omea Clinic bijzonder aandacht aan schenken als het op huidverzorging aankomt,  zijn...
Skin, Anti-aging, Body
Medische peeling: dé weg naar een stralende huid
Heb je last van acne of pigmentvlekken? Dan weet je dat deze huidproblemen vaak heel hardnekkig zijn en...
Anti-aging, Body, Skin
Spierontspanners: een antirimpelbehandeling met resultaat
Aan huidveroudering ontsnapt helaas niemand. Vroeg of laat duiken er fijne lijntjes en rimpels op. En ook al...