Rimpels / Anti-aging / Skin / Verslapte huid

Microneedling

Na verloop van tijd neemt de collageenproductie in je huid af, waardoor fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Ontdek hier de Microneedling RF behandeling.

Zichtbare huidverbetering dankzij microneedling RF

Van kraaienpootjes, rimpels en een verslapte huid tot pigmentvlekken en littekens … huidproblemen ben je liever kwijt dan rijk. Microneedling RF is een non-invasieve en veilige behandeling die je huid zichtbaar verbetert.

Bij microneedling RF gebruiken we fijne naaldjes die via radiofrequente golven warmte afgeven in de huidlaag. Die combinatie stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in je huid, maar laat je huidcellen ook samentrekken. Het resultaat van microneedling RF? Je huid verstrakt, is beter gehydrateerd en ziet er stralender uit.

Wil je je huid verbeteren? Een behandeling met microneedling RF geeft zichtbare en duurzame resultaten. Neem contact op met Omea.

Goed om te weten

  • Een behandeling met microneedling RF is vrijwel pijnloos. Indien gewenst, brengen we eerst een verdovende crème aan.
  • Je huid kan na de behandeling lichtjes rood zien gedurende een tweetal dagen. Verder kun je probleemloos je activiteiten hervatten.
  • Saunabezoek en blootstelling aan de zon kun je het best gedurende een aantal weken vermijden.
  • Voor een optimaal resultaat raden we een kuurvorm van drie microneedling RF-behandelingen aan, met een interval van twee weken tot een maand.

 

Wil je je huid verbeteren? Een behandeling met microneedling RF geeft zichtbare en duurzame resultaten. Neem contact op met Omea.

Producten bij deze behandeling

Dermaceutic Mask 15
Een zuiverend masker dat dankzij glycolzuur en salicylzuur inwerkt op imperfecties en dode huidcellen. Daardoor verdwijnt overtollig talg en vervagen grote poriën. Geschikt voor alle huidtypes, ideaal voor de vette en acnegevoelige huid. Parfumvrij.
Dermaceutic Derma Defense
Een intensief hydraterende zonnebescherming met SPF 50 die de huidteint egaliseert. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Sun Ceutic 50+ Tinted
Deze crème beschermt met SPF 50 niet alleen tegen de schadelijke uv A- en uv B-stralen, maar voorkomt ook huidveroudering dankzij een hoge concentratie hyaluronzuur.
Dermaceutic Derma Lift 5.0
De peptides in dit oogserum geven een instant liftend effect. De actieve ingrediënten verbeteren huidschade en huidveroudering. Parfumvrij.
Dermaceutic Mela Cream
Een crème die pigmentvlekjes actief vermindert en de algemene huidteint verbetert. Parfumvrij.
Dermaceutic Yellow Cream
Deze exfoliërende crème is rijk aan glycolzuur en salicylzuur en pakt pigmentvlekjes en onzuiverheden doelgericht aan. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 1.0
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 0.5
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Tri Vita C30
De hoge concentraties vitamine C in dit serum zorgen niet alleen voor een intensieve revitalisering, maar beschermen en herstellen de huid ook. Daardoor vervagen fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit en krijgt de huidteint een frisse boost. Parfumvrij.
Dermaceutic Turn Over
Een nachtcrème die de tekenen van huidveroudering vermindert door dode huidcellen te verwijderen. De hoge concentratie aan glycolzuur verbetert de huidteint en vervaagt fijne lijntjes en rimpels. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.

Nieuws, actualiteiten en blog

Anti-aging
Glow Facial: Driedelige Magie voor Huidperfectionering bij Omea
Welkom in de wereld van pure stralende schoonheid, welkom bij de Glow Facial van Omea. Onze exclusieve behandeling...
Anti-aging
🌞 Stralend de Zon Tegemoet met Omea: Jouw Gids voor Zonbescherming 🌞
Met de lente in volle bloei en de zomer om de hoek, verwelkomen we de warmte en het...
Anti-aging
Rejuvenate Your Skin This Summer with Profhilo: The Ultimate Boost with a Touch of Omea
Met de zomer in volle gang is het tijd om te stralen en te genieten van het mooie...
Skin, Anti-aging, Blog, Body
Vitamine A (Retinol)  of Vitamine C (Ascorbinezuur)?
Twee belangrijke vitaminen waar we bij Omea Clinic bijzonder aandacht aan schenken als het op huidverzorging aankomt,  zijn...
Skin, Anti-aging, Body
Medische peeling: dé weg naar een stralende huid
Heb je last van acne of pigmentvlekken? Dan weet je dat deze huidproblemen vaak heel hardnekkig zijn en...
Anti-aging, Body, Skin
Spierontspanners: een antirimpelbehandeling met resultaat
Aan huidveroudering ontsnapt helaas niemand. Vroeg of laat duiken er fijne lijntjes en rimpels op. En ook al...