Permanente ontharing / Body

Permanente Laserontharing

Overmatige haargroei of haargroei op ongewenste plaatsen, je bent het liever kwijt dan rijk. Ontdek de permanente laserontharing behandeling.

Definitief verlost van haargroei dankzij permanente ontharing

Overmatige haargroei of haargroei op ongewenste plaatsen? Je bent het liever kwijt dan rijk. Want het is niet alleen ontsierend, het neemt ook heel wat extra lichaamsverzorging in beslag. Dankzij permanente ontharing met de diodelaser win je tijd én comfort.

Definitief vervelend lichaamshaar laten verwijderen? Dat doen we door middel van licht met de diodelaser. Dat laserlicht wordt door het pigment in de haarwortels geabsorbeerd en omgezet in warmte. Daardoor verbrandt de haarwortel en sterft het haartje definitief af.

Wil je definitief verlost zijn van ongewenste haargroei? Neem contact op met Omea voor permanente ontharing.

Goed om te weten

 • Tijdens de behandeling voel je kleine, korte speldenprikjes.
 • Sterk behaarde zones kunnen twee tot vijf uur na de behandeling rood kleuren. Dat trekt vanzelf weg.
 • Na de behandeling en tussen twee behandelingen in vermijd je het best directe blootstelling aan de zon. Gebruik altijd een sunblock.

 

Wil je definitief verlost zijn van ongewenste haargroei? Neem contact op met Omea voor permanente ontharing.

Waarvoor?

 • oksels
 • benen
 • rug
 • armen
 • intieme zones
 • gezichtsbeharing
 • bovenlip
 • kin

Producten bij deze behandeling

Dermaceutic Mask 15
Een zuiverend masker dat dankzij glycolzuur en salicylzuur inwerkt op imperfecties en dode huidcellen. Daardoor verdwijnt overtollig talg en vervagen grote poriën. Geschikt voor alle huidtypes, ideaal voor de vette en acnegevoelige huid. Parfumvrij.
Dermaceutic Derma Defense
Een intensief hydraterende zonnebescherming met SPF 50 die de huidteint egaliseert. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Sun Ceutic 50+ Tinted
Deze crème beschermt met SPF 50 niet alleen tegen de schadelijke uv A- en uv B-stralen, maar voorkomt ook huidveroudering dankzij een hoge concentratie hyaluronzuur.
Dermaceutic Derma Lift 5.0
De peptides in dit oogserum geven een instant liftend effect. De actieve ingrediënten verbeteren huidschade en huidveroudering. Parfumvrij.
Dermaceutic Mela Cream
Een crème die pigmentvlekjes actief vermindert en de algemene huidteint verbetert. Parfumvrij.
Dermaceutic Yellow Cream
Deze exfoliërende crème is rijk aan glycolzuur en salicylzuur en pakt pigmentvlekjes en onzuiverheden doelgericht aan. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 1.0
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 0.5
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Tri Vita C30
De hoge concentraties vitamine C in dit serum zorgen niet alleen voor een intensieve revitalisering, maar beschermen en herstellen de huid ook. Daardoor vervagen fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit en krijgt de huidteint een frisse boost. Parfumvrij.
Dermaceutic Turn Over
Een nachtcrème die de tekenen van huidveroudering vermindert door dode huidcellen te verwijderen. De hoge concentratie aan glycolzuur verbetert de huidteint en vervaagt fijne lijntjes en rimpels. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.

Nieuws, actualiteiten en blog

Skin, Anti-aging, Blog, Body
Vitamine A (Retinol)  of Vitamine C (Ascorbinezuur)?
Twee belangrijke vitaminen waar we bij Omea Clinic bijzonder aandacht aan schenken als het op huidverzorging aankomt,  zijn...
Skin, Anti-aging, Body
Medische peeling: dé weg naar een stralende huid
Heb je last van acne of pigmentvlekken? Dan weet je dat deze huidproblemen vaak heel hardnekkig zijn en...
Anti-aging, Body, Skin
Spierontspanners: een antirimpelbehandeling met resultaat
Aan huidveroudering ontsnapt helaas niemand. Vroeg of laat duiken er fijne lijntjes en rimpels op. En ook al...