Couperose is een erg vervelend huidprobleem, maar gelukkig perfect te behandelen met de Velure S9/940.

Couperose succesvol behandelen met de Velure S9/940

Rode of blauwe haarvaatjes in het gezicht, beter bekend als couperose, is een hardnekkige en vervelende huidkwaal. Maar ook op je benen en andere plaatsen op je lichaam kunnen die gesprongen aders plots opduiken. Gelukkig kunnen we ze drastisch verminderen dankzij een laserbehandeling met de Velure S9/940.

De Velure S9/940 is een diodelaser die vaatletsels doelgericht en duurzaam aanpakt. Dankzij de korte pulsen is het effect maximaal en beperken we de bijwerkingen tot een minimum. De behandeling kan een branderig gevoel veroorzaken, maar is verder vrijwel pijnloos.

Wil je je couperose laten behandelen? Neem contact op met Omea voor een behandeling met de Velure S9/940.

Goed om te weten

  • De behandeling duurt een twintigtal minuten en wordt meestal in twee fasen uitgevoerd, met een interval van een maand.
  • Een voorbehandeling is niet nodig. Na de behandeling kan ijs en/of een verzachtende, helende gel aangebracht worden om het branderige gevoel weg te nemen.
  • De huid vertoont mogelijk wat roodheid en zwelling na de behandeling, maar dat verdwijnt spontaan na een aantal dagen.
  • Het resultaat van een behandeling met de Velure S9/940 is onmiddellijk zichtbaar. Een vervolgsessie is aangewezen na één jaar voor een duurzaam effect.

 

Wil je je couperose laten behandelen? Neem contact op met Omea voor een behandeling met de Velure S9/940.

 

Waarvoor?

  • Couperose in het aangezicht
  • Gesprongen haarvaatjes op de benen
  • Ouderdoms haemangioom (kleine helderrode bultjes)

Producten bij deze behandeling

Dermaceutic Sun Ceutic 50+ Tinted
Deze crème beschermt met SPF 50 niet alleen tegen de schadelijke uv A- en uv B-stralen, maar voorkomt ook huidveroudering dankzij een hoge concentratie hyaluronzuur.
Dermaceutic Derma Lift 5.0
De peptides in dit oogserum geven een instant liftend effect. De actieve ingrediënten verbeteren huidschade en huidveroudering. Parfumvrij.
Dermaceutic Mela Cream
Een crème die pigmentvlekjes actief vermindert en de algemene huidteint verbetert. Parfumvrij.
Dermaceutic Yellow Cream
Deze exfoliërende crème is rijk aan glycolzuur en salicylzuur en pakt pigmentvlekjes en onzuiverheden doelgericht aan. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 1.0
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 0.5
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Tri Vita C30
De hoge concentraties vitamine C in dit serum zorgen niet alleen voor een intensieve revitalisering, maar beschermen en herstellen de huid ook. Daardoor vervagen fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit en krijgt de huidteint een frisse boost. Parfumvrij.
Dermaceutic Turn Over
Een nachtcrème die de tekenen van huidveroudering vermindert door dode huidcellen te verwijderen. De hoge concentratie aan glycolzuur verbetert de huidteint en vervaagt fijne lijntjes en rimpels. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Light Ceutic
Dankzij een licht exfoliërende werking van glycolzuur, fytinezuur en vitamine C worden pigmentvlekken vervaagd. De vale en onzuivere huid krijgt een instant boost. Geschikt voor alle huidtypes.
Dermaceutic Actibiome
Een nachtcrème die verstopte poriën door acne gericht aanpakt dankzij de gecombineerde werking van salicylzuur en glycolzuur. Ondersteunt de natuurlijke microbiotica in de huid waardoor bacteriën en overtollig talg geen kans krijgen.

Nieuws, actualiteiten en blog

Skin, Anti-aging, Blog, Body
Vitamine A (Retinol)  of Vitamine C (Ascorbinezuur)?
Twee belangrijke vitaminen waar we bij Omea Clinic bijzonder aandacht aan schenken als het op huidverzorging aankomt,  zijn...
Skin, Anti-aging, Body
Medische peeling: dé weg naar een stralende huid
Heb je last van acne of pigmentvlekken? Dan weet je dat deze huidproblemen vaak heel hardnekkig zijn en...
Anti-aging, Body, Skin
Spierontspanners: een antirimpelbehandeling met resultaat
Aan huidveroudering ontsnapt helaas niemand. Vroeg of laat duiken er fijne lijntjes en rimpels op. En ook al...