Huidversteviging / Body

Venus Legacy

Naarmate je leeftijd stijgt, neemt het volume in je huid af. Het gevolg is een verslapte huid die je een oudere uitstraling geeft. Ontdek hier alles over de Venus Legacy behandeling.

Venus Legacy: doeltreffende huidversteviging voor gelaat en lichaam

Door de jaren verliest je huid haar elasticiteit. De collageenaanmaak vermindert, waardoor je huid verslapt en er fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Daarnaast wordt het ook moeilijker om op bepaalde plaatsen vet te verliezen. Venus Legacy zet in op doeltreffende huidversteviging en lichaamscontouring. En dat zonder chirurgie.

Tijdens de Venus Legacy-behandeling gebruiken we een toestel dat via magnetische pulsen alle huidlagen verwarmt. Dat stimuleert het natuurlijke herstelvermogen van je huid. Met andere woorden: er wordt meer collageen en elastine gevormd, waardoor rimpels vervagen en je huid verstrakt. Venus Legacy bevordert bovendien vetverbranding of lipolyse, met strakkere lichaamscontouren als gevolg.

Goed om te weten

  • Gemiddeld zijn er zes tot acht behandelingen nodig voor het gelaat en acht tot tien behandelingen voor het lichaam. Het precieze aantal behandelingen hangt af van de persoon, maar ook van de behandelde zone. Samen met jou stellen we een behandelingsplan op.
  • Magnetische pulsen zijn uiterst veilig en al jaren gangbaar in de geneeskunde.
  • Een behandeling met Venus Legacy duurt maximaal 30 minuten en is pijnloos.
  • Er zijn geen vervelende bijwerkingen, dus je kunt je activiteiten na de behandeling meteen hervatten.

Wil je een doeltreffende huidversteviging van je gelaat of je lichaam? Neem contact op met Omea.

Waarvoor?

  • gelaat: fijne lijntjes, rimpels, kaaklijn
  • lichaam: armen, buik, benen, zitvlak

Producten bij deze behandeling

Dermaceutic Mask 15
Een zuiverend masker dat dankzij glycolzuur en salicylzuur inwerkt op imperfecties en dode huidcellen. Daardoor verdwijnt overtollig talg en vervagen grote poriën. Geschikt voor alle huidtypes, ideaal voor de vette en acnegevoelige huid. Parfumvrij.
Dermaceutic Derma Defense
Een intensief hydraterende zonnebescherming met SPF 50 die de huidteint egaliseert. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Sun Ceutic 50+ Tinted
Deze crème beschermt met SPF 50 niet alleen tegen de schadelijke uv A- en uv B-stralen, maar voorkomt ook huidveroudering dankzij een hoge concentratie hyaluronzuur.
Dermaceutic Derma Lift 5.0
De peptides in dit oogserum geven een instant liftend effect. De actieve ingrediënten verbeteren huidschade en huidveroudering. Parfumvrij.
Dermaceutic Mela Cream
Een crème die pigmentvlekjes actief vermindert en de algemene huidteint verbetert. Parfumvrij.
Dermaceutic Yellow Cream
Deze exfoliërende crème is rijk aan glycolzuur en salicylzuur en pakt pigmentvlekjes en onzuiverheden doelgericht aan. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 1.0
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Activ Retinol 0.5
De hoge concentratie retinol voorkomt huidveroudering. Een cocktail van ceramiden en antioxidanten beschermt en versterkt de verslapte en vale huid. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.
Dermaceutic Tri Vita C30
De hoge concentraties vitamine C in dit serum zorgen niet alleen voor een intensieve revitalisering, maar beschermen en herstellen de huid ook. Daardoor vervagen fijne lijntjes en rimpels, verbetert de elasticiteit en krijgt de huidteint een frisse boost. Parfumvrij.
Dermaceutic Turn Over
Een nachtcrème die de tekenen van huidveroudering vermindert door dode huidcellen te verwijderen. De hoge concentratie aan glycolzuur verbetert de huidteint en vervaagt fijne lijntjes en rimpels. Geschikt voor alle huidtypes. Parfumvrij.

Nieuws, actualiteiten en blog

Skin, Anti-aging, Blog, Body
Vitamine A (Retinol)  of Vitamine C (Ascorbinezuur)?
Twee belangrijke vitaminen waar we bij Omea Clinic bijzonder aandacht aan schenken als het op huidverzorging aankomt,  zijn...
Skin, Anti-aging, Body
Medische peeling: dé weg naar een stralende huid
Heb je last van acne of pigmentvlekken? Dan weet je dat deze huidproblemen vaak heel hardnekkig zijn en...
Anti-aging, Body, Skin
Spierontspanners: een antirimpelbehandeling met resultaat
Aan huidveroudering ontsnapt helaas niemand. Vroeg of laat duiken er fijne lijntjes en rimpels op. En ook al...