Draadlift voor een Jeugdige Lift en Strakheid.

Hallo allemaal, Dr. Orlando hier, en ik wil graag wat meer inzicht geven in een behandeling waar wij bij Omea Anti Aging echt in geloven: de draadlift. Het is niet zomaar een procedure; het is de kunst van het herstellen van je natuurlijke schoonheid.

Wat is Draadlift bij Omea? Draadlift is onze doeltreffende methode om de contouren van je gezicht en hals te liften en verstevigen. Delicate, oplosbare draadjes worden met zorg in je huid geplaatst, waardoor collageen gestimuleerd wordt en de huid zich op de juiste plekken verstevigt. Het resultaat? Een jeugdige uitstraling met scherpere gezichtscontouren.

Deze techniek is ideaal voor:

  • Jongere patiënten die de eerste tekenen van veroudering ervaren rond het gezicht door weefselverslapping.
  • Patiënten die al eerder een facelift hebben gehad en hun gezicht op een minimaal invasieve manier willen verfrissen.
  • Patiënten die geen uitgebreide faceliftprocedure willen ondergaan, maar de voorkeur geven aan een minder invasieve ingreep onder lokale verdoving.

Hoe Verloopt de Behandeling? Met uiterste precisie plaatsen we dunne draden onder je huid met een injectienaald. Het is vrijwel pijnloos, en verdoving is zelden nodig. Deze draden doen hun werk, en na een paar weken lossen ze op, vervangen door jouw eigen collageen.

Wat Kan je Verwachten? Direct na de behandeling zie je al een verschil, maar geef het ongeveer drie maanden voor het volledige effect. Het collageen heeft tijd nodig om zich te vormen. En weet je wat zo mooi is? Het resultaat houdt zo’n 1,5 jaar aan.

Maak Nu een Afspraak Een draadlift is als een facelift zonder het snijwerk. Snel, effectief en veilig. Wil je deze jeugdige boost ervaren? Laten we samen kijken wat de draadlift voor jou kan doen. Maak nu een afspraak voor een eerste consult.

Met hartelijke groet,

Dr. Orlando en het toegewijde team van Kliniek Omea

Anti-aging
Glow Facial: Driedelige Magie voor Huidperfectionering bij Omea
Welkom in de wereld van pure stralende schoonheid, welkom bij de Glow Facial van Omea. Onze exclusieve behandeling...
Anti-aging
🌞 Stralend de Zon Tegemoet met Omea: Jouw Gids voor Zonbescherming 🌞
Met de lente in volle bloei en de zomer om de hoek, verwelkomen we de warmte en het...
Blog
Pioniers in Schoonheid: Ontdek de Kracht van Haarfillers bij Omea.
Bij Omea brengen we haarverzorging naar een hoger niveau met onze geavanceerde hair filler behandelingen. Veel cliënten ervaren...