Draadlift voor een Jeugdige Lift en Strakheid.

Hallo allemaal, Dr. Orlando hier, en ik wil graag wat meer inzicht geven in een behandeling waar wij bij Omea Anti Aging echt in geloven: de draadlift. Het is niet zomaar een procedure; het is de kunst van het herstellen van je natuurlijke schoonheid.

Wat is Draadlift bij Omea? Draadlift is onze doeltreffende methode om de contouren van je gezicht en hals te liften en verstevigen. Delicate, oplosbare draadjes worden met zorg in je huid geplaatst, waardoor collageen gestimuleerd wordt en de huid zich op de juiste plekken verstevigt. Het resultaat? Een jeugdige uitstraling met scherpere gezichtscontouren.

Deze techniek is ideaal voor:

  • Jongere patiënten die de eerste tekenen van veroudering ervaren rond het gezicht door weefselverslapping.
  • Patiënten die al eerder een facelift hebben gehad en hun gezicht op een minimaal invasieve manier willen verfrissen.
  • Patiënten die geen uitgebreide faceliftprocedure willen ondergaan, maar de voorkeur geven aan een minder invasieve ingreep onder lokale verdoving.

Hoe Verloopt de Behandeling? Met uiterste precisie plaatsen we dunne draden onder je huid met een injectienaald. Het is vrijwel pijnloos, en verdoving is zelden nodig. Deze draden doen hun werk, en na een paar weken lossen ze op, vervangen door jouw eigen collageen.

Wat Kan je Verwachten? Direct na de behandeling zie je al een verschil, maar geef het ongeveer drie maanden voor het volledige effect. Het collageen heeft tijd nodig om zich te vormen. En weet je wat zo mooi is? Het resultaat houdt zo’n 1,5 jaar aan.

Maak Nu een Afspraak Een draadlift is als een facelift zonder het snijwerk. Snel, effectief en veilig. Wil je deze jeugdige boost ervaren? Laten we samen kijken wat de draadlift voor jou kan doen. Maak nu een afspraak voor een eerste consult.

Met hartelijke groet,

Dr. Orlando en het toegewijde team van Kliniek Omea

Blog
Eyes Reimagined: Ontdek de Magie van een Ooglift!
We zijn verheugd om jou mee te nemen op een reis door de wereld van ooglidcorrecties, een ingreep...
Anti-aging
Rejuvenate Your Skin This Summer with Profhilo: The Ultimate Boost with a Touch of Omea
Met de zomer in volle gang is het tijd om te stralen en te genieten van het mooie...
Geen categorie
Meet Tina ...
Meet Tina, onze Skin expert.  Maar wat is nu het verschil tussen een skin expert en een schoonheidsverzorgster? ...